Distante Rutiere

de Redactie Hit.ro | 22 martie 2020

Distante Rutiere

Aplicatia calculator distante rutiere determina cu usurinta distantele dintre locatiile din intreaga lume. Pur si simplu introduceti orice locatie dorita in functia de cautare si veti obtine cea mai scurta distanta intre cele doua puncte, ruta (planificatorul de traseu), precum si toate informatiile importante. Desigur, puteti, de asemenea, sa determinati distantele dintre coordonate (latitudine / longitudine).

Adaugati rute ocolitoare (VIA)

Vrei sa stii unde este centrul intre doua orase, locuri sau unde te poti intalni la mijloc? Distante-rutiere.com calculeaza punctul mediu geografic intre locatii si arata centrul traseului dumneavoastra de calatorie.

Cum functioneaza distante rutiere

Pe masura ce incepeti sa scrieti numele unui oras sau loc, calculatorul de distanta va sugera automat numele locurilor, puteti selecta dintre ele pentru a calcula distanta rutiera. De asemenea, puteti enumera tarile si orasele din ele, pentru a calcula distantele dintre orase.

Locatia de pornire: este punctul de plecare al traseului, de unde incepe calculul distantei, orasul de origine sau numele locului.

Locatia finala: este punctul final al traseului, unde se termina calculul distantei, orasul de destinatie sau numele locului.

Dupa introducerea punctului de pornire si cel final, automat calculatorul va calcula imediat distanta intre cele doua puncte si timpul optim in care trebuie sa il parcurgeti. De asemenea, pentru unele rute va aparea si un traseu rutier alternativ.

Pe langa acest instrument, va oferim si alte cateva instrumente care va pot ajuta sa gasiti distanta pe o harta. Puteti utiliza calculatorul de kilometri pentru a compara diferenta dintre conducere sau zbor intre 2 orase.

Daca pe de alta parte doriti sa faceti clic pe mai multe puncte de pe harta pentru a gasi distanta intregii linii, puteti face asta cu calculatorul de distanta. Incercam mereu sa gasim modalitati mai bune de a va oferi informatiile de care aveti nevoie. Daca aveti o sugestie, va rugam sa ne informati.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer