Deutsche Telekom preia GTS Central Europe cu 546 milioane euro

de Redactia Hit | 11 noiembrie 2013

Deutsche Telekom a anuntat astazi, printr-un comunicat de presa, achizitionarea GTS Central Europe (GTS), pentru suma totala de 546 milioane de euro.

Cu GTS, Deutsche Telekom urmareste consolidarea pozitiei pe segmentul B2B si extinderea capacitatea de a oferi servicii de telecomunicatii pan-europene, precum si produse integrate in tarile in care are in prezent o infrastructura limitata de retea cu acces prin linii fixe.

GTS este unul dintre furnizorii de top de servicii de telecomunicatii bazate pe infrastructura din Europa Centrala si de Est. Compania are o infrastructura de retea si centre de date extinsa, precum si un portofoliu solid de servicii pentru segmentul business.

Deutsche Telekom cumpara GTS de la un consortiu de firme internationale de investitii, incluzand Columbia Capital, HarbourVest Partners, Innova Capital si M/C Partners, care au dezvoltat activ compania in ultimii 6 ani. Clientii deja existenti si viitori ai GTS vor beneficia de suportul oferit de Deutsche Telekom, respectiv de reteaua extinsa la nivel european si global, de accesul la serviciile fixe si mobile, precum si de resursele sale financiare. Toti clientii vor beneficia de furnizarea neintrerupta a serviciilor.

Tranzactia urmeaza sa fie aprobata de autoritatile de reglementare.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: deutsche telekom gts achizitie gts valoare gts deutsche telekom
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google