Dell prezinta o noua versiune a Precision M3800: ecran tactil 4K, Thunderbolt 2 si stocare de pana la 2TB

de Redactia Hit | 28 ianuarie 2015

Dell a prezentat o noua versiune a apreciatei statii de lucru mobile, Dell Precision M3800, ce aduce o serie de noutati importante, precum rezolutie 4K si porturi Thunderbolt 2.

Noul laptop, dedicat profesionistilor din domenii precum editare video, dispune de un ecran (UltraSharp) de 15,6 inch sensibil la atingere ce ofera rezolutie Ultra HD (3840 x 2160p).

Pentru protejarea impotriva zgarieturilor, Dell a apelat la utilizarea tehnologiei Gorilla Glass 3. Laptopul este dotat si cu porturi Thunderbolt 2, ceea ce il face mai eficient in cazul transferului de content 4K.

Dell Precision M3800 se bazeaza pe procesoare Intel Core i7 din a patra generatie, modul grafic Nvidia Quadro K1100M si pana la 16GB RAM. Si la capitolul stocare Dell a facut un pas important, oferind suport pentru pana la 2TB de stocare, respectiv dublu fata de cat ofera o solutie de top a concurentei, mai exact Apple MacBook Pro.

De altfel, Dell s-a concentrat in descrierea oficiala a noului model de laptop pe o serie de comparatii directe cu Apple MacBook Pro (vedeti detalii AICI).

Compania sustine ca noua statie de lucru mobila este cea mai usoara si mai subtire de pe piata, laptopul avand o greutate de 1,88 Kg (nu este mult, avand in vedere ca vorbim despre un workstation in toata regula) si o grosime de sub 18 mm.

Mai trebuie spus ca noul workstation vine cu Windows 7 sau Windows 8.1, in functie de alegerea clientilor, si ca producatorul ofera si o versiune cu Ubuntu.

Pretul noului Dell Precision M3800 este de 1700 de dolari.

Va reamintim ca primul model de Precision M3800 a fost lansat de catre Dell in vara lui 2013 - cititi detalii AICI.

Sursa: Dell via Slashgear

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: dell Precision M3800 dell worstation vs macbook pro workstation mobil dell pret Precision M3800
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google