De ce sa alegem multifunctionalele laser la second hand

de Redactie Hit.ro | 19 mai 2016

Munca de birou este una care, pentru a functiona fara intreruperi, are nevoie ca urmatoarele device-uri sa functioneze fara probleme. In primul rand este nevoie de calculatoare performante, fie ca este vorba despre PC-uri sau despre laptopuri sau notebookuri, si ca acestea sa fie legate la o multifunctionala performanta. Cele din urma pot fi destul de costisitoare noi, dar pe piata exista mai multe magazine online care ofera multifunctionale laser la mana a doua si la preturi accesibile chiar si pentru cei care nu au un buget foarte mare.

Totusi, pentru ca fi sigur ca veti cumpara un produs de calitate trebuie sa tineti cont de anumite specificatii care pot face ca fluxul de munca nu este influentat de performantele slabe ale multifunctionalei. In primul rand, memoria RAM este foarte importanta pentru ca ofera device-ului viteza cu care raspunde cerintelor venite din partea celor care sunt conectati la multifunctionala. Cu cat viteza acestei memorii este mai mare cu atat munca de birou este mai fluenta.

Un alt aspect pe care sa il urmariti atunci cand cumparati o multifunctionala laser second hand este viteza de copiere. Cea mai des intalnita functie folosita la o multifunctionala este cea de copiere, iar un device performant din acest punct de vedere este unul care reuseste sa scoata 1000 de copii pe minut.

saltea de o persoana

Nu in ultimul rand este de urmarit rezolutia pe care multifunctionala laser second hand reuseste sa o aiba. Aceasta este foarte importanta pentru functia de scanare. Cu cat rezolutia este mai buna, cu atat veti reusi sa obtineti detalii importante de pe poze sau documente pe care le scanati. Multe deviceuri de ultima generatie ofera chiar si Google cloud print sau scanarea imaginilor si transferul lor direct pe smartphone. Astfel, se poate imprima de oriunde si oricum, caci folosind Google Cloud poti printa chiar si de pe propriul telefon, de la distanta.

Unele multifunctionale laser monocrome de la Samsung imbratiseaza o tehnologie unica de "rendering engine for clear page" care va imbunatati calitatea generala a oricarui proiect. Tot acelasi device va poate ajuta sa economisiti pana la 20% din toner, prin Easy Eco Driver. Asadar, in functie de dotarile unei multifunctionale laser, va puteti decide ce anume sa achizitionati cu adevarat. Alegeti cele mai bune modele si marci: Samsung, Xerox, Hp, Brother, etc.Fiecare este unica si isi merita banii!

In concluzie, in cazul in care doriti sa utilati un birou dar bugetul este redus, este recomandat sa alegeti device-uri la mana a doua, dar mai performante, decat unele care pot fi noi, dar performantele acestora pot ingreuna cu mult fluxul de munca. Multifunctionala este unul dintre aceste device-uri care pot ingreuna sau fluidiza randamentul la birou. Aceste aparate se pot comanda online din magazinele de specialitate, precum multifunctionale de la emag, imprimante de la cel.ro sau pcgarage, diverse multifunctionale si imprimante second cu laser de la diabloscomputer.ro etc, in functie de ce anume va doriti – multifuncitonala laser sa fie la mana a doua sau noua, cu garantie extinsa. Noile modele vor returna mereu o calitate exceptionala a textului si a imaginilor, prin scanare, printare sau copiere.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer