De ce joaca femeile jocuri de noroc?

de Redactie Hit.ro | 3 februarie 2021

jocuri de noroc

Femeile au început să viziteze frecvent cazinourile și pot fi considerate jucătoare bune.
În prezent, pe nimeni nu surprinde prezența femeilor în cazinouri. Acestea joacă frecvent sloturi online precum 77777. Cândva jocurile de noroc erau considerate exclusiv o distracție masculină.

Cu toate acestea,  femeile și-au dat seama că jocurile de noroc sunt foarte distractive și că le plac și lor, așa că au început să facă pariuri în mod regulat, iar unele chiar să aibă un succes incredibil.

Desigur, trebuie remarcat faptul că bărbații și femeile au principii diferite în ceea ce privește jocurile de noroc. Iată ce le determină pe femei să intre într-un cazinou și de ce le plac atât de mult jocurile de noroc precum sloturi cu septari.

Potrivit datelor oferite de specialiștii în psihologie și statisticilor se apare că pe femei le atrag bonusurile și promoțiile oferite de cazinouri.

De ce le place femeilor să se joace?

Această întrebare prezintă interes atât pentru psihologi, cât și pentru jucătorii de sex masculin. De fapt, uneori femeilor nu le pasă de câștig, procesul în sine este important pentru ele. În general, femeile nu joacă foarte mult, pentru că se plictisesc rapid.

Pentru femei atmosfera joacă un rol foarte important, deoarece puține persoane rezistă alături de bărbații de succes și veseli. În cazinou oricine se poate distra, relaxa și discuta cu alți jucători. Prin urmare, în acest caz, nu contează dacă ești femeie sau bărbat.

Femeile care merg la cazinou au, de asemenea, ocazia  de a-și găsi sufletul pereche, deoarece mulți bărbați  bogați și de succes sunt pasionați de jocurile de noroc pe care le pot juca într-un cazinou.

Uneori în timpul jocului pot comunica cu rivalii lor, iar aceasta este o ocazie excelentă de a întâlni pe cineva sau de a începe o relație. Unele femei vin la cazinou doar în acest scop și adesea își ating obiectivul. Prin urmare, există situații în care jocul în sine nu este important pentru femei. Atmosfera și bărbații frumoși și bogați le atrag.

Cum joacă femeile?

Această întrebare și-o pun mulți, deoarece femeile de astăzi sunt rivale serioase și uneori îi pot lua prin surprindere chiar și pe jucătorii profesioniști. De obicei joacă destul de precis, încearcă să evite riscurile mari, pentru că nu vor să piardă prea mulți bani. Plasează  pariuri, dar încearcă să se gândească în avans la toate opțiunile posibile.

Femeile sunt foarte conștiente de modul în care acest lucru le va afecta bugetul, așa că încearcă să nu își asume riscuri, bucurându-se de joc, dar fără a pierde sume mari. De asemenea, merită remarcat faptul că pierd mai puțin decât bărbații, pentru că înțeleg pe deplin de ce au intrat în cazinou și care sunt obiectivele lor. Desigur, există și femei care își dedică viața jocurilor de noroc, dar aceasta este mai degrabă o excepție de la regulă.

Femeile care joacă jocuri de noroc sunt practice și știu să facă economie. În ciuda faptului că femeile sunt mai  emotive decât bărbații, când joacă sunt foarte atente. Dacă femeile câștigă, consideră banii o șansă de a face multe cumpărături.

Foarte des, femeile încasează suma totală și părăsesc cazinoul. Acest lucru este destul de logic, deoarece sunt  destul de practice. Câștigul este mai mare decât se așteptau, iar jocul le dă posibilitatea de a se distra și de a cheltui o anumită sumă de bani. Femeile nu vor cheltui mai mult decât maximul stabilit în avans, deoarece consideră că nu are niciun sens. Există însă și femei dependente de jocuri de noroc care cheltuiesc chiar și ultimul bănuț pe pariuri și chiar se împrumută pentru a obține rezultatul dorit.

Cu toate acestea, majoritatea reprezentantelor sexului frumos vin la cazinou pentru a se odihni și a se bucura de atmosferă, așa că nu vor să descopere regulile complexe ale jocului. De multe ori preferă să-și încerce norocul la mai multe aparate, unde pot paria instantaneu și obține rapid bani.

Dacă analizăm istoria și literatura de specialitate în care au fost descrise scene din timpul jocului de cazino, vom observa că nu au existat femei care să fi pierdut o sumă mare de bani la jocuri de noroc precum sunt cele masă care necesită mult studiu. Femeile nu vor să se informeze suplimentar și să își asume riscuri. Ele preferă jocurile mai simple, cum ar fi sloturile, ruleta sau jocurile de logică care permit creierului să se relaxeze și să se bucure de proces.

Dacă și ție îți plac jocurile de noroc și faci parte dintre cele care joacă doar în timpul liber pentru a se relaxa, îți recomandăm să joci jocuri ca la aparate 77777 gratis. Succes!

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google