Cum va arata Apple fara Steve Jobs? Stim deja raspunsul, spune seful Oracle

de Liviu Petrescu | 14 august 2013

Larry Ellison, CEO Oracle si prieten apropiat al lui Steve Jobs, are o previziune sumbra pentru viitorul Apple. Seful Oracle crede ca stim deja cum va arata Apple fara Steve Jobs si compania va intra intr-o noua perioada nefasta, asemanatoare cu cea din anii in care Jobs a fost departe de Apple si a fondat NeXT si Pixar.

Criticile la adresa lui Tim Cook vizeaza tocmai punctul slab al Apple in absenta lui Steve Jobs: lipsa de inovatie. In cadul unui interviu cu jurnalistul american Charlie Rose, Larry Ellison a explicat ca soarta Apple este evidenta odata cu disparitia viziunii prietenului sau.

Larry Ellison

"Am mai trecut o data prin experimentul asta. Am vazut cum e Apple cu Steve Jobs. Am vazut si cum e Apple fara Steve Jobs", a declarat Larry Ellison, sugerand ca urmeaza o perioada la fel de proasta pentru companie ca si sub conducerea lui John Scully si Gil Amelio. In 1985, Jobs a fost inlaturat de la conducerea companiei, iar pana la revenirea sa in 1996, Apple a trecut printr-o era cu vanzari tot mai slabe si reputatie micsorata.

"Steve Jobs nu voia sa fie bogat sau faimos. Era obsedat de procesul creativ si de constructia a ceva frumos", a mai spus seful Oracle.

Steve Jobs

Sursa: AllThingsD

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: apple fara steve jobs larry ellison oracle viitorul inovatiei apple
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google