Cum incearca Apple sa se "Googleizeze"

de Redactia Hit | 14 noiembrie 2012

Cultura organizationala a Apple este pe cale sa se schimbe. Cel putin asta reiese din informatiile potrivit carora angajatii companiei au la dispozitie doua saptamani pentru a se ocupa de proiecte in afara responsabilitatilor de serviciu. Relaxeaza Apple cultura organizartionala sau a gasit doar o metoda neconventionala de a stimula imaginatia propriilor angajati?

Programul, potrivit Business Insidder, a intrat in vigoare la inceputul acestui an si se numeste Blue Sky, insa doar o parte dintre angajatii Apple beneficiaza de el.

Chiar si asa, decizia managementului Apple reprezinta o relaxare a politicii interne a companiei, recunoscuta pentru o oarecare ridigitate impusa de fondatorul Steve Jobs. In timp ce Business Insider considera ca programul Apple seamana cu cel implementat de la bun inceput de Google pentru angajatii sai, noi nu am fi atat de optimisti.

Credem ca mai degraba este vorba despre o metoda (buna din punct de vedere managerial) de a mai stimula un pic imaginatia angajatilor Apple. De ce spunem acest lucru? Ne uitam la cat de mult a mai reusit Apple sa inoveze dupa disparitia lui Steve Jobs...

Sursa: Business Insider

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: apple poltica interna angajati apple google vs apple Tim Cook
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google