Cu trenul la mare / munte

de Redactie Hit.ro | 21 august 2019

Datorita celor doua milioane de calatori lunar pe care ii inregistreaza CFR Calatori si a Guvernului Roman care pun la dispozitie anual datele de prelucrare a intregului program mersul trenurilor din Romania, au aparut cateva aplicatii care va pot oferi informatii utile despre mersul trenurilor la zi.

Printre numeroasele aplicatii pe care le-am testat, in acest articol am ales sa scriem despre Mersul-Trenurilor.net, o aplicatie pe cat de simpla, pe atat de utila, clara si foarte intuitiva, care se incarca aproape instant.

Prin completarea datelor din formularul de cautare: plecare, sosire si data cand are loc calatoria veti afla toate trenurile care merg in acea directie, clasa, dotarile pe care le ofera, distanta, timpul de parcurs, pretul, indicativul trenului si multe altele.

Cum functioneaza

Mersul-Trenurilor.net detine o baza de date completa cu toate tipurile de tren: Regiotrans, Transferoviar, Softrans, implicit programul de functionare, dotarile vagoanelor, pretul, stiri despre mersul trenurilor, informatiile avand caracter informativ.

Plan de dezvoltate

Cu un public in continua crestere, din ce in ce mai multi turisti aleg trenul in locul autoturismului, aplicatia Mersul-Trenurilor.net este in continua dezvltare intampinand orice probleme pe care o pot avea trenurile, spre exemplu afisarea intarzierilor pe site pentru fircare tren si punerea la vanzare a biletelor in mediul online.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer