Cu putin noroc, apare si primul smartwatch util: ReVault, wearable Private Cloud (Video si prezentare 3D)

de Radu Eftimie | 20 mai 2015

ReVault este un proiect promovat pe Indiegogo si care ar putea deveni realitate in 2016, daca initiatorii reusesc sa stranga suma necesara lansarii comerciale. Vorbim despre un smartwatch care nu se remarca in mod special prin design (desi arata foarte bine) sau prin functiile fitness dupa care toata lumea parca a innebunit, ci prin altceva. Este primul dispozitiv wearable wireless de tip Private Cloud, ce permite stocarea fisierelor de pe smartphone-uri, tablete si PC-uri, inclusiv streaming, la nevoie.

Potrivit dezvoltatorilor, ReVault se conecteaza la alte device-uri prin WiFi sau Bluetooth si este compatibil cu Android, iOS, Windows, Mac OS X si Linux! Datele transferate sunt criptate AES-256, iar utilizatorii pot opta pentru autentificare in doi pasi. ReVault va fi lansat in versiuni de stocare de 32GB si 128GB, iar cei care vor sa participe la campania de finantare a proiectului trebuie sa stie ca smartwatch-ul costa pe Indiegogo 169 dolari (versiunea de 32GB) si 269 dolari - versiunea de 128GB. De asemnea trebuie precizat ca in acest cost nu este inclus si incarcatorul, dar ca device-ul este compatibil cu orice charger Qi wireless disponibil pe piata, dupa cum scriu si cei de la Engadget.

Dezvoltatorii ReVault au nevoie de 65.000 de dolari, iar dupa cum arata pana acum campania de strangere de fonduri pe Indiegogo, lucrurile sunt promitatoare.

Specificatii:

Ecranul Revault are 1,54 inch (color) cu rezolutie de 240 x 240p, este protejat cu sticla Gorilla Glass 3, ofera accelerometru 3D si vine cu Bluetooth 4.0 LTE si WiFi b/g/n. Carcasa ceasului este din otel, ofera rezistenta la apa, iar bratara poate fi inlocuita cu una de ceas traditional.

Aveti in continuare prezentarea 3D a ReVault:

ReVault by ReVault on Sketchfab

Ar mai fi de spus ca o parte dintre membrii echipei (Suedia) au experienta in domeniul ceasurilor inteligente, lucrand inclusiv pentru smartwatch-urile Sony.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: reVault smartwatch ceas private cloud smartwatch cu stocare wireless indiegogo
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google