Cele mai tari aplicatii gratuite pentru PS Vita

de Liviu Petrescu | 11 iunie 2012

Predictiile analistilor cu privire la inlocuirea consolelor portabile cu smartphone-uri si tablete, i-au facut pe oficialii Sony sa lanseze pe PlayStation Vita tot mai multe aplicatii. Gadgetul nu mai ofera doar o experienta excelenta de gaming, devine o unealta de socializare online si chiar de vizionare de continut multimedia, pe baza aplicatiilor descarcate din PlayStation Store. Iata cele mai tari aplicatii gratuite pentru PS Vita, bazate pe recomandarile PCMag.

1. Facebook

Cea mai mare retea sociala din lume isi face simtita prezenta si pe PlayStation Vita cu o aplicatie gratuita speciala. Faptul ca aplicatia permite verificarea Timeline-ului intre doua jocuri este util, insa Facebook pentru PS Vita nu ofera chiar aceeasi functionalitate ca site-ul web.

Cele cateva limitari ale aplicatiei Facebook sunt insa intalnite si la aplicatiile iOS si Android, astfel ca functionalitatea este suficienta pentru cei mai multi utilizatori Facebook.

Cele mai tari aplicatii gratuite pentru PS Vita


Citeste in continuare 1 2 3 4 5 6
Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
PS Vita - nou update firmware 1.67, plus un joc gratuit PS Vita - nou update firmware 1.67, plus un joc gratuit
PS Vita primeste inca un update - 1.66 - vedeti ce aduce nou PS Vita primeste inca un update - 1.66 - vedeti ce aduce nou
PS Vita, un PSP hranit cu steroizi - review HIT.ro PS Vita, un PSP hranit cu steroizi - review HIT.ro
Top 10 jocuri pentru Sony PlayStation Vita Top 10 jocuri pentru Sony PlayStation Vita
Citeste despre: aplicatii PS Vita aplicatii gratuite playstation vita
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google

Latest Downloads