Cele mai distractive moduri prin care copilul tau va invata limba engleza

de Redactie Hit.ro | 26 august 2021

copilul invata limba engleza

Cunoștințele de limba engleză sunt absolut necesare în orice aspect al vieții, mai ales atunci când vine vorba de carieră. Copilul tău ar putea avea un avans semnificativ față de ceilalți, dacă va alege să aprofundeze subiectul.

 

Însă, pentru copii și adolescenți, învățarea unei limbi noi poate fi dificilă, pentru că presupune mult efort și perseverență. Există, totuși, modalități prin care copilul va învăța, distrându-se în același timp.

Iată câteva activități inedite, care îți vor ajuta copilul să stăpânească limba engleză!

Filmele, serialele și desenele în limba engleză

 

Cu siguranță, una dintre cele mai bune metode de a învăța limba engleză este de a fi mereu înconjurat de oameni care o vorbesc. Evident, în România este dificil de pus în practică acest lucru însă, având în vedere că desenele, filmele sau serialele la care se uită copiii sau adolescenții sunt în limba engleză, o soluție bună ar fi să îi pui subtitrarea tot în engleză.

 

Astfel, copilul va asocia acțiunile petrecute pe ecran cu ce aude în limba engleză și își va putea dezvolta cunoștințele în timp ce se relaxează la un serial, film sau desen animat.

 

Expunerea constantă la limba engleză îi va dezvolta cunoștințele în mod natural și nimic nu se va simți forțat. Ca să te asiguri că totul merge cum trebuie, uită-te și tu la film/serial și discută apoi despre ce s-a întâmplat cu copilul tău.

 

Melodiile preferate pot fi cei mai buni profesori

 

La fel ca în cazul serialelor și filmelor, muzica pe care o ascultă copiii și adolescenții este tot în limba engleză. Drept urmare, încearcă să faci un joc distractiv cu el și pune-l să caute pe internet și să memoreze versurile de la cântecele preferate, pentru ca apoi să le traducă.

 

Cu siguranță va dori să afle mai multe despre ce spune trupa sau artistul preferat în piesele sale și în același timp își va dezvolta cunoștințele în limba engleză, fără să simtă că este ceva obligatoriu.

 

Taberele de limbă engleză

 

Cele două metode de mai sus pot funcționa excelent ca “suplimente”, dar probabil cea mai eficientă metodă o reprezintă o tabără pentru învățarea limbii engleze, în care el să se familiarizeze cu tot mai multe cuvinte noi. Pe englezacopii.ro găsești simplu și rapid astfel de tabere, fără să mai pierzi timp gândindu-te la detalii.

 

Orice copil își dorește să meargă în tabără, așa că de ce să nu profiți de această ocazie și să îl trimiți undeva unde poate să se distreze și să învețe în același timp?

 

Taberele de limbă engleză au marele avantaj că îi vor oferi copilului tău oportunitatea de a fi înconjurat de oameni care vorbesc nativ limba engleză timp de două săptămâni, profesori cu cea mai bună pregătire, care se vor asigura că cel mic va pune bazele unei noi limbi.

 

Limba engleză a devenit o adevărată necesitate în ziua de azi, iar copilul tău trebuie să stăpânească fără probleme această limbă folosită peste tot în lume. Tocmai de aceea, nu te feri să folosești metode inovative pentru a-ți atinge obiectivele: rezultatele vor fi pe măsură!

 

Sursă foto: pixabay.com

 

 

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google