Cele mai bune tablet PC-uri pentru gaming

de Mihaela Rotaru | 24 august 2012

Industria jocurilor mobile este in ascensiune, iar in magazinele de aplicatii se gasesc numeroase jocuri dedicate tabletelor. Jocurile de tip puzzle sau de strategie, precum Angry Birds, dar si cele educationale sunt foarte populare. Exista insa insa o gama mare de jocuri sport, board sau de curse, dar si jocuri 3D care testeaza limita tabletelor.

Tabletele lansate in ultimele luni sunt gadgeturi capabile sa ofere o experienta de gaming foarte buna, utiizatori din lumea intreaga folosindu-le pentru performanta lor. Mai mari decat un smartphone, insa mai mici decat un laptop, tabletele sunt gadgeturi cu functii complete. Iti prezentam cinci tablete care se preteaza pentru gaming.

1. Samsung Galaxy Tab 7.7

Daca nu te-ai jucat niciodata un joc precum Dead Space sau Riptide GP pe un ecran cu contrast puternic, de tip AMOLED, ai pierdut foarte mult. Tableta Samsung Galaxy Tab 7.7 ofera aceste avantaje

Samsung Galaxy Tab 7.7 este o tableta care incorporeaza tehnologia Samsung Super AMOLED Plus si ofera utilizatorului culori stralucitoare. Tehnologia Super AMOLED Plus are cea mai mare gama de culori, rata de contrast si claritate.

Cele mai bune tablet PC-uri pentru gaming


Citeste in continuare 1 2 3 4 5
Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: tableta pc gaming jocuri tablete pc gaming pe tableta
spacer
Opiniile cititorilor
spacer