Cele mai bune smartphone-uri rezistente la apă

de Redactie Hit.ro | 21 iulie 2017

(Sursa foto: Pexels.com)

 

Devine din ce în ce mai popular ca fiecare companie producătoare de telefoane inteligente să-și lanseze modelul de top având caracteristica de a fi rezistent la apă. Aceste telefoane nu au nevoie de carcase incomode și lipsite de stil, pentru că sunt proiectate încă din fabrică să reziste la o submersiune totală , sau cel puțin să reziste la puțină ploaie.

 

În acest ritm, rezistența la apă a unui dispozitiv va deveni un standard al industriei, iar în scurt timp vom putea să intrăm în mare sau să sărim în piscine cu telefonul mobil în buzunar. Dar, până atunci, haideți să vedem care sunt în prezent cele mai avansate smartphone-uri rezistente la apă.

Samsung S8

Vrei un smartphone care să arate bine în timp ce îți oferă cea mai bună performanță? Modelele din generația Samsung Galaxy S8 oferă aceste caracteristici. Este un smartphone excelent, iar standardul IP68 înseamnă că acesta poate rezista în apă la o adâncime de până la 1.5 metri, pentru aproximativ 30 de minute.

(Sursa foto: theandroidsoul.com)

LG G6

Încet dar sigur, producătorul sud-coreean de electronice s-a propulsat și în fruntea industriei smartphone. Similar cu rivalul de la Samsung, și G6, modelul de top al celor de la LG, oferă un standard IP68 atunci când vine vorba de rezistența la apă  și praf (adâncime de maximum 1,5 metri, durata 30 de minute).


(Sursa foto: youtube.com)

iPhone 7

Rezistența la apă a fost o caracteristică mult așteptată pe modelele celor de la Apple. Aceștia susțin că generația iPhone 7 este rezistentă la stropire, submersie și praf. Astfel, smartphone-ul lor a primit un standard IP67 pentru caracteristicile sale, ceea ce îl face mai puțin rezistent la apă comparativ cu rivalul său de la Samsung. Conform producătorului, acesta rezistă în apă de maximum un metru adâncime pentru 30 de minute, dar doar în apă statică, nu în mare sau într-un râu.


(Sursa foto: youtube.com)

Sony Xperia XZ

Rezistența la apă este o caracteristică de mult implementată pe telefoanele Sony, iar pentru o lungă perioadă de timp aceștia au fost singurii care ofereau această caracteristică pentru modelul lor de top. Sony XZ oferă același standard IP68 precum Galaxy S8 și LG G6, astfel că vă puteți aștepta ca acesta să reziste la apă într-o adâncime de până la 1,5 metri, pentru circa 30 de minute. De asemenea, decizia de a înlocui carcasa de sticlă a precedentelor modele cu o carcasă metalică asigură și o rezistență mai mare la impact.

 


(Sursa foto: youtube.com)

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer