Cele mai bizare gadgeturi prezentate la CES 2013

de Liviu Petrescu | 14 ianuarie 2013

CES 2013 a fost rampa de lansare pentru mii de electronice noi, aduse la Las Vegas de peste 3000 de producatori. Printre electronicele "serioase" s-au ratacit si cateva idei mai bizare, care au reusit totusi sa treaca de stadiul de prototip si sa ajunga pe rafturile magazinelor.

In timp ce unele gadgeturi ar intra la categoria "cadou amuzant", altele sunt pur si simplu prea ciudate pentru a gasi mai mult de cativa amatori. Iata-le pe cele mai bizare de la CES 2013.

1. Olita cu stand iPad

Daca vrei sa te lauzi ca ai cel mai precoce bebelus, invata-l de mic cum se relaxeaza adultii la baie. Olita cu stand iPad l-ar putea insa fascina pe copil atat de mult incat uita de scopul ei principal.

Cele mai bizare 7 gadgeturi la CES 2013

2. Jucarie de plus cu poza 3D

Creata probabil pentru bunicii care locuiesc la distanta de nepoti, jucaria de plus introduce o poza 3D a copilului intr-un animal de plus, pe care poti sa-l imbratisezi cat de tare vrei.

Cele mai bizare 7 gadgeturi la CES 2013

3. Mr. Marinator

Conceput pentru bucatarii care soptesc adesea cand sunt singuri "Daca as avea un aparat special, as marina mai mult!", Mr. Marinator promite ca umple fleicile de arome in numai 15 minute.

Cele mai bizare 7 gadgeturi la CES 2013

4. Puppy Cam

Multe animale de plus sunt utilizate pentru camere video ascunse, dar obiectivul din gura catelusului de plus pare evident si pentru cei mai mici copii.

Cele mai bizare 7 gadgeturi la CES 2013

5. Aparatul de masaj Breo iDream3S Eye

Aparatul Breo promite masajul perfect pentru cap, care include masaj prin aer comprimat si prin vibratii, insotit de termoterapie prin infrarosu si muzica linistitoare. Din pacate, la capitolul aspect, gadgetul esueaza lamentabil.

Cele mai bizare 7 gadgeturi la CES 2013

6. Electrocasnice de bucatarie Hello Kitty

Atunci cand dormitorul si baia sunt pline deja de Hello Kitty, poti continua colectia si in bucatarie. Cele mai noi gadgeturi Hello Kitty prezentate la CES 2013 includ un toaster si un popcorn maker.

Cele mai bizare 7 gadgeturi la CES 2013

7. Speaker animal de plus dansator

Nicio petrecere nu e completa fara un animal de plus care danseaza? Conectate prin Bluetooth la PC sau alt gadget incarcat cu muzica, animalele de plus nu impresioneaza probabil nici prin calitatea sunetului si nici prin miscari de dans prea bune, dar sunt pufoase si dragalase.

Cele mai bizare 7 gadgeturi la CES 2013

Sursa: Laptopmag.com

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: lansari ces 2013 gadgeturi ces 2013 gadgeturi bizare ces
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google