Ceasul inteligent Omate TrueSmart a strans 100.000 dolari in doar o zi pe Kickstarter

de Liviu Petrescu | 22 august 2013

Omate TrueSmart, primul ceas cu adevarat inteligent, care nu are nevoie sa se conecteze la un alt gadget mobil pentru functionalitatea completa, s-a dovedit un succes instant pe Kickstarter. In doar o zi de la inceperea campaniei de strangere de fonduri, ceasul a depasit cu 30.000 dolari pragul necesar pentru inceperea productiei.

Creat de un start-up new-yorkez, Omate TrueSmart a strans in prima zi pe Kickstarter peste 130.000 de dolari, desi suma necesara pentru inceperea productiei era de numai 100.000. Ceasul inteligent rezistent la apa include conectivitate 3G, camera foto si control vocal si prin gesturi.

Omate TrueSmart

Omate TrueSmart ruleaza Android 4.2.2 cu un launcher customizat si are un ecran tactil de 1,54 inci cu rezolutie 240x240. Specificatiile ceasului inteligent includ un procesor dual-core la 1,3GHz cu nuclee Cortex A7, spatiu de stocare de 4GB, extensibil pana la 32GB prin microSD, slot de micro SIM si camera foto de 5MP.

Pretul ceasului este de 179 dolari, iar cei care contribuie la campania Kickstarter il vor primi cel mai devreme in luna octombrie. Ceasul inteligent rezistent la apa include si GPS, iar bateria de 600mAh asigura pana la 100 ore in standby.

Succesul instant al Omate TrueSmart indica faptul ca exista un segment de piata tot mai interesat de ceasurile inteligente, iar viitoarele gadgeturi similare Apple, Microsoft si Google vor fi judecate dupa standarde tot mai ridicate.

Sursa: Engadget

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: ceas inteligent omate truesmart ceas inteligent rezistent la apa smartwatch android
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google