Ceasul Apple va rula iOS si va ajunge pe piata in aceasta toamna

de Radu Eftimie | 5 martie 2013

Noi informatii despre ceasul inteligent al Apple au aparut online, de aceasta data prin intermediul Bloomberg.

Potrivit sursei citate, noul ceas inteligent de la Apple, care ar trebui sa reprezinte un nou device revolutionar care sa aduca producatorul din Cupertino din nou in prima linie a inovatorilor din industrie, va rula sistemul de operare iOS.

Device-ul va fi lansat in cadrul unui eveniment special, tipic Apple, in toamna acestui an, afirma publicatia.

Pe ce se beaza aceste informatii? Se pare ca Jony Ive, seful departamentului de Design al Apple, a comandat, in urma cu mai multi ani, cateva ceasuri Nike pentru ca echipa pe care o coordoneaza sa le studieze. Stim deja ca zvonul ca Apple vrea sa lanseze un ceas inteligent nu dateaza de doar cateva luni, ci de mai bine de doi ani si mai stim ca se zvoneste ca nu mai putin de o suta de ingineri de la Apple lucreaza la noul dispozitiv.

Marea provocare a inginerilor Apple este acum legata de durata de viata a bateriei cu care va fi dotat ceasul inteligent. Mai exact, compania doreste sa atinga o autonomie a iWatch de cel putin patru sau cinci zile, iar acum, potrivit unor informatii provenite de la surse anonime, device-ul nu functioneaza decat cel mult doua zile per ciclu de incarcare.

Se mai vehiculeaza si ca iWatch-ul Apple va beneficia de o integrare completa cu iPhone-ul, ceea ce este, de altfel, de anticipat.

Surse: The Verge, Bloomberg

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: iwatch concept ceas inteligent apple smart watch apple ceas apple ios ceas apple lansare 2013
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google