Ce vedem maine la evenimentul Apple: iPad Air2, iPad Mini retina 2, MacBook Air Retina, noul Mac mini?

de Redactia Hit | 15 octombrie 2014

Apple organizeaza maine, in Cupertino, un eveniment de lansare de produse de la care majoritatea fanilor companiilor au asteptari mari. Ce stim cu doar o zi inainte de evenimentul Apple despre ceea ce va lansa Apple?

Motto-ul evenimentului Apple de maine este simplu si sugestiv: "It's been way too long". Prezentarea va incepe de la ora 20:00, ora Romaniei si, evident, HIT.ro va va tine la curent cu noutatile.

Cu ce surprize va veni Apple maine seara se tot anticipeaza de ceva vreme. Cu siguranta, Tim Cook va aduce pe scena noile tablete iPad Air 2 si, foarte probabil, si iPad mini retina 2.

O noua linie de Mac-uri este si ea asteptata. Alaturi de produsele hardware, Apple va prezenta si versiunea finala a celui mai nou sistem de operare OS X nume de cod Yosemite.

Dupa cum scriam in momentul prezentarii oficiale, luna trecuta, Apple Pay, serviciul de plati al companiei pe care il consideram si inovatia concreta din partea americanilor, va deveni in aceasta luna operational in SUA. Prin urmare, noi detalii referitoare la extinderea parteneriatelor Apple si disponibilitate, poate chiar si in alte regiuni ale lumii, ar putea aparea maine seara.

Daca citim printre randuri invitatia Apple la evenimentul de maine am putea descoperi cateva indicii care puncteaza spre lansarea unui MacBook Air cu Retina Display (asteptat de multi fani, de multa vreme), spre lansarea unei noi verisuni de Apple TV si, nu in ultimul rand, spre prezentarea noii generatii de Mac Mini, care nu a mai vazut un upgrade serios de mai bine de doi ani.

Cum Apple reuseste de obicei sa pastreze misterul asupra lansarilor sale, si acest eveniment va fi unul interesant. Nu ne asteptam la revolutii care sa dea de pamant cu industria, dar chiar si prezentarile noilor iPad-uri sau Macbook-uri sunt capabile sa capteze atentia iubitorilor de tehnologie. Ne vedem maine, dupa evenimentul Apple, pe HIT.ro, cu toate informatiile importante.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: lansare apple 16 octombrie eveniment apple ipad air 2 macbook air retina mac mini 2014 tim cook
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google