Ce este Kodi?

de Redactie Hit.ro | 31 august 2020

Kodi

Kodi este de mult timp si ramane una dintre cele mai bune aplicatii de media pe care le puteti obtine. Sloganul companiei descrie ca fiind, „centrul de divertisment final” si este probabil o descriere corecta. Ce este exact Kodi si ce poate face? Iata tot ce trebuie sa stiti!

Kodi este un centru media software gratuit, open-source. Acesta ruleaza pe aproape orice platforma, inclusiv Android, iOS, Windows, Linux si macOS. De asemenea, il puteti instala pe dispozitive de streaming. Este un mod excelent de a va accesa continutul media pe toate dispozitivele. Are compatibilitate cu multe formate video si este la indemana.

Desigur, exista cateva caracteristici placute. Aveti posibilitatea de a utiliza metadatele pentru a va organiza muzica si videoclipurile. Puteti importa postere, arta pentru fani, trailere si video pentru a suplimenta colectia dvs. de filme. Totul despre sistemul de afisare si meniu este foarte personalizabil.

Totusi, nu primiti continut media real. La nivelul la care aplicatia este gratuita ati putea sa folositi Kodi doar ca un browser de fisiere de pe dispozitivul dvs., dar este capabil de mult mai mult.

Deoarece Kodi este open-source, exista literalmente sute de programe de completare si aplicatii Kodi pentru Android care pot fi utilizate pentru a va personaliza si actualiza experienta. Acest lucru il deosebeste cu adevarat de majoritatea celorlalte playere media.

Puteti sincroniza bibliotecile media pe mai multe dispozitive. Acest lucru poate fi posibil pe reteaua locala - daca nu exista un supliment care il accepta. Atata timp cat continutul dvs. este stocat intr-o locatie adecvata, Kodi va poate permite sa il accesati de oriunde si de pe orice dispozitiv.

De asemenea, puteti viziona si inregistra emisiunile TV live folosind Kodi. Poate fi un pic mai dificil, in functie de ceea ce incercati sa accesati, dar exista mai multe suplimente PVR disponibile pentru vizionarea si inregistrarea emisiilor TV. Kodi are un numar tot mai mare de programe de completare bazate pe comunitate pentru continut online precum YouTube, Hulu, Grooveshark si Pandora Radio, precum si skin-uri suplimentare si multe altele. Exista plugin-uri pentru aproape orice legat de videoclipuri, muzica, radio si TV.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google