Cauti servicii de transport international de persoane si coletarie? Iata recomandarea noastra….

de Redactie Hit.ro | 2 februarie 2018

Atunci cand ai rude in strainatate sau chiar tu esti plecat/a in alta tara fie cu jobul, fie pentru a studia, fidelitatea fata de un furnizor de servicii de transport international de persoane si coletarie este esentiala. Acest lucru este valabil in special in cazul in care o calatorie cu avionul este mult prea costisitoare pentru bugetul disponibil sau in cazul in care ai o urgenta si trebuie sa calatoresti de indata.

In acest sens, venim in intampinarea nevoilor tuturor celor care inca mai cauta un astfel de furnizor de incredere. Solutia pe care o propunem astazi este Romfour, o firma ce ofera atat servicii de transport international de persoane, coletarie nationala si internationala sau transport auto pe platforma. Cu transee spre 16 tari europene, Romfour isi duce in siguranta calatorii saptamana de saptamana, spre Anglia, Austria, Belgia, Danemarca, Elvetia, Franta, Germania, Italia, Luxemburg, Norvegia, Olanda, Suedia si retur.

Aceste curse sunt valabile si in cazul serviciului de coletarie internationala, serviciu ce are in prezentare un termen de livrare intre 3-5 zile lucratoare, la orice ora din zi si din noapte.

De asemenea, promptitudinea si siguranta sunt puncte forte.

 

Ce beneficii si oferte mai au clientii?

Ca si client, cateva aspecte importante atunci cand dezvoltam o afinitate pentru anumite servicii sunt ofertele sau beneficiile de care putem beneficia in timp, nu doar pe moment.

In acest caz, un exemplu bun poate fi transportul de la adresa la adresa. Practic, astepti microbuzul/autocarul acasa iar destinatia va fi chiar adresa din orasul unde calatoresti. Astfel, dispar batai de cap precum banii pe care in mod normal i-ai achita la taxi sau posibilele neintelegeri in cazul in care nu cunosti atat de bine limba. Practic, te vei bucura de un drum mult mai sigur.

Cum ar fi sa iti incepi calatoria cu o gustare din partea firmei cu care urmeaza sa calatoresti? Noua ni se pare o idee destul de buna si un inceput promitator pentru fidelizarea clientilor. La fel ar fi si beneficiul conform caruia, la 10 calatorii cu Romfour, primesti o calatorie gratuita.

In pas cu noutatile

Iar pentru a tine pasul cu noutatile, Romfour organizeaza o tombola lunara, pe tot parcursul anului 2018. Premiile? Un automobil Dacia Logan poate fi castigat luna de luna, prin tragere la sorti, de un client care a ales serviciul de coletarie sau de transport international de persoane. Tentant, nu?

Iar pentru cei indragostiti, luna februarie aduce vesti bune: pe pagina de Facebook Romfour, prima postare anunta un concurs care scoate la bataie 2 calatorii dus-intors in Europa pentru 2 cupluri, extragerile avand loc pe 14 februarie, de Sf. Valentin si pe 24 februarie, de Dragobete!

Daca ti-am atras atentia, mai multe informatii despre serviciile Romfour, se pot gasi pe site (www.romfour.com).

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer