Cata incredere poti avea in securitatea browser-ului tau?

de Daniela Ganciu | 24 august 2012
2. Google Chrome 21

Chrome-ul are o functionalitate ceva mai dezvoltata cand vine vorba de sistemul de protejare a parolelor. Are si o functie de Autofill (completare automata) care permite tinerea evidentei detaliilor informatiilor tale private. Aceasta functie economiseste timpul utilizatorului, dar il expune riscurilor privind securitatea.

Chrome-ul iti permite, atat tie, cat si altor persoane care au acces la calculator, sa navigati si sa aflati lista de username-uri si parole salvate in browser, prin introducerea numelui cautat intr-un camp special de cautare, care filtreaza lista.

Pentru protectie, Chrome-ul protejeaza parolele introduse si le mascheaza cu asteriscuri, dar permite descoperirea acestora prin simpla click-uire a unui buton - "Show".

Chrome-ul, spre deoasebire de IE, are functia de sincronizare a setarilor si informatiilor private cu alte calculatoare, dar se creeaza astfel o alta vulnerabilitate in securitate, in cazul in care contul pe care il folosesti pentru a sync-ui informatiile in toate device-urile este hackuit.


Citeste in continuare 1 2 3
Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: securitate browsere securitate Internet Explorer securitate Google Chrome securitate Firefox
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google