Cat va costa Huawei Watch? Unii spun ca prea mult!

de Redactia Hit | 5 martie 2015

Chiar inainte de debutul Mobile World Congress 2015 de la Barcelona, Huawei a prezentat noul sau ceas inteligent cu Android Wear si design extrem de rafinat, Huawei Watch. Gadgetul wearable a reusit sa atraga o multime de reactii pozitive, atat din partea presei de specialitate, cat si din partea utilizatorilor.

Dar, cum multe lucruri se dovedesc prea frumoase pentru a fi adevarate, si Huawei are o problema cu noul sau ceas inteligent, daca informatiile legate de pretul device-ului se vor adeveri odata cu lansarea oficiala a wearable-ului.

Se pare ca Huawei Watch va costa nu mai putin de 1.000 de dolari, un pret extrem de mare pentru un device care face parte dintr-un segment de produs care inca nu a reusit sa-si justifice utilizatea clara. Pe langa acest aspect, mai intervine si aparitia pe piata, in aprilie, a Apple Watch, ceasul inteligent al Apple, care beneficiaza, inca de la anuntul oficial al smartwatch-ului, in toamna trecuta, de o strategie de marketing extrem de eficienta.

Desigur, in acest moment, pretul vehiculat pentru Huawei Watch, si care vine printr-o "exclusivitate" publicata de catre BGR, trebuie tratat ca simpla speculatie. Cu alte cuvinte, asteptam de la Huawei anuntarea costului oficial al produsului. Dar, ca sa speculam si noi un pic, credem ca daca pretul de o mie de dolari se va confirma, el va fi valabil pentru versiunea "Gold" a gadgetului, nu si pentru celelalte doua, cu carcasa argintie, respectiv neagra, care ar trebui sa ajunga pe piata la costuri rezonabile.

Va reamintim ca smartwatch-ul Huawei are un design inspirat din cel al ceasurilor traditionale, dispune de un ecran AMOLED, rotund, sensibil la atingere, de 1,4 inch, ce ofera o densitate a pixelilor de 286ppi si o rezolutie de 400x400p. Huawei Watch este motorizat de un procesor Qualcomm la 1,2GH, 512MB RAM, 4GB memorie interna, diferiti senzori pentru monitorizarea activitatilor fizice ale purtatorului si este compatibil cu smartphone-urile cu Android. Conectarea la smartphone se face prin intermediul Bluetooth. Huawei Watch va veni in trei variante de carcasa - auriu, argintiu si negru.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: huawei Watch pret apple watch pret smartwatch bun specificatii Huawei Watch
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google