Care sunt cele mai cumparate produse si servicii in e-commerce-ul romanesc

de Redactia Hit | 3 iulie 2014

Cele mai cumparate produse si servicii din e-commerceul romanesc de anul acesta, achitate online cu cardul via desktop, tablete sau de pe terminale mobile smart, sunt biletele de avion, produsele de electro IT, fashion si jocurile online, potrivit informatiilor NETOPIA mobilPay, unul dintre cei mai mari procesatori de plati online cu cardul de pe piata locala.

Conform datelor NETOPIA mobilPay, suma medie procesata online cu cardul de pe PC-uri si laptop-uri a crescut cu 20% in 2014, de la 150 lei anul trecut la 180 lei in prezent, in timp ce valoarea tranzactiei medii procesate de NETOPIA de pe smartphone-uri si tablete a crescut cu 5% in 2014 fa?a de 2013.

"Comertul electronic din Romania este deja o piata matura, cu jucatori puternici, competitivi si cu clienti din ce in ce mai sofisticati (...)", declara Antonio Eram, CEO si fondator NETOPIA mobilPay.

Cele mai cumparate produse si servicii online de anul acesta, achitate online cu cardul de pe desktop-uri si laptop-uri sunt, in ordine, facturile la utilitati, biletele de avion si produsele IT&C, in timp ce platile de pe smartphone si tablete se indreapta catre jocuri online, fashion, beauty si gadget-uri.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: e commerce romania vanzari online romania top produse online plati online romania procesator plati online romania
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google