Care este relatia manager-model intr-un studio de videochat?

de Redactie Hit.ro | 28 iulie 2021

studio

Unul dintre cele mai mari avantaje de care beneficiezi, atunci cand decizi sa lucrezi intr-un studio de videochat, consta in disparitia sefilor toxici, atat de frecvent intalniti in alte domenii de activitate. Aici, ti se permite sa fii tu insati, sa iti fixezi propriile obiective si sa le atingi in ritmul pe care tu il consideri cel mai potrivit. 

Managerul – un sprijin, nu un dictator

In sondajele facute printre romanii angajati atat in mediul privat, cat si in diferite institutii de stat, una dintre cele mai mari surse de stres la locul de munca este reprezentata de managerii toxici. Este vorba despre cei care au impresia ca subordonatii le sunt, de fapt, servitori si care nu se pot impune altfel decat creand conflicte si punand un tip nesanatos de presiune.

Pe de alta parte, in interviurile publicate cu fetele care lucreaza intr-un studio videochat vei vedea ca, departe de a vorbi despre conflicte cu sefii, acestea ii considera adevarati prieteni si le sunt recunoscatoare pentru sprijinul permanent pe care il ofera. De fapt, nici nu exista conceptul de sefi si subordonati, ci doar ideea de echipa care lucreaza impreuna! 

Aceasta diferenta de atmosfera si de atitudine este una dintre principalele explicatii ale succesului pe care multe tinere din Romania reusesc sa il obtina, inclusiv pe plan international. Bine motivata de un manager priceput, devii capabila sa te autodepasesti!

Capacitatea de a impartasi din experienta proprie

De cele mai multe ori, managerii care se arata cei mai duri cu subordonatii sunt cei care au mari carente nu numai in relatiile interumane, ci si in ceea ce priveste pregatirea profesionala. Pentru a-si ascunde propriile lipsuri, acesti oameni simt nevoia sa le aduca mereu diferite acuzatii celor din jur.

In niciun studio de videochat detinut de Studio20, un asemenea fenomen nu este posibil, deoarece pur si simplu nu exista manageri slab pregatiti. In functiile cheie lucreaza oameni cu o experienta de peste un deceniu in domeniul industriei de divertisment pentru adulti, care au ajuns sa cunoasca fiecare aspect al acestei activitati. Astfel, fiecare dintre ei este capabil sa vina cu solutiile potrivite, atunci cand un model intampina greutati.

Double D – exemplul unei evolutii sanatoase 

Un studio de videochat emblematic pentru ceea ce inseamna un manager adevarat este Double D Grozavesti, condus chiar de doua dintre cele mai de succes modele pe plan international. Este vorba despre Raquelle Diva si Devious Angel, care, dupa ce au facut videochat, au obtinut atat castiguri consistente, cat si importante premii internationale, iar in final au decis ca vor sa se afirme si ca manageri.

Gratie unei experiente personale bogate, ele sunt in masura sa ofere cele mai bune sfaturi si sa ajute orice fata aflata la inceput de drum sa se familiarizeze cu tainele acestui domeniu de activitate fascinant. 

Astfel, ele iti pot explica de ce, in ciuda opiniei comune contrare, personalitatea si calitatile intelectuale sunt mai importante decat atuurile fizice. De asemenea, pot sa ofere un adevarat ghid de comportament online si sa iti arate pasii de urmat, pentru a ajunge la un nivel al veniturilor care sa iti asigure prosperitatea dorita.

Cu un asemenea management de calitate, sansele tale de a te afirma intr-un studio videochat cresc exponential. Fa acest pas si te vei convinge!

studio

 

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google