Campionatul de fotbal robotic incepe pe 19 martie!

de Redactia Hit | 6 martie 2014

Campionatul de fotbal robotic este un proiect proiect inovator cu o durata de 3 luni, menit sa le ofere tinerilor sansa de a interactiona cu robotii si de a invata despre roboti si utilitatea acestora in viata de zi cu zi.

Elevii si studentii pasionati de robotica si programare isi vor putea demonstra maiestria in cadrul unor intreceri pline de suspans.

Competitia, care este sustinuta de ASUS, va demara in data de 19 martie 2014, prima etapa fiind programata sa aiba loc in cadrul Universitatii Politehnice din Bucuresti.

Cumpara de pe Shop.Hit.ro produsele Arduino

Competitorii se vor incalzi in cadrul celor 12 ateliere de lucru si in cele 6 sesiuni de coaching ce preced competitia propriu-zisa. Meciurile se desfasoara dupa regulamentul FIRA ce vizeaza competitiile de fotbal robotic pentru clasa mijlocie. Cele doua reprize a cate 5 minute fiecare vor solicita din plin motoarele controlate electronic. Robotii din clasa MiroSot sunt bazati pe platforma Arduino si se vor deplasa in teren cu ajutorul comenzilor wireless si al algoritmilor scrisi in C++.

Cei care vor să afle mai multe despre acest proiect pot accesa site-ul www.fotbalrobotic.ro

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: campionat fotbal robotic arduino romania campionat asus produse arduino
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google