Calculatoare-ieftin.ro ofera promotii si posibilitatea achizitionarii produselor IT in rate

de Redactie Hit.ro | 30 octombrie 2017

Calculatoare-ieftin.ro este magazinul online din care pot fi achizitionate calculatoare second hand (Intel Dual Core, AMD, Core2duo, Quad Core, Hexa Core, Core i3, Core i5, Core i7, All in One, Workstation si Gaming), calculatoare refurbished (AMD, Dual Core, Core2Duo, Quad Core, Hexa Core, Core i3, Core i5, Core i7 si statii de lucru), monitoare second hand (17 inch, 19 inch, 20 inch, 22 inch, 23 inch, 24 inch) monitoare cu touchscreen (15 inch, 17 inch si 19 inch), laptopuri SH (Intel Celeron, Intel Pentium 4, Intel Pentium M, cu AMD, Intel Core2Duo, Intel Core i3, Intel Core i5 si Intel Core i7), laptopuri refurbished (Intel Core2Duo, Intel Core i3, Intel Core i5 si Intel Core i7), dar si imprimante, servere si retelistica, sisteme POS, componente si accesorii, videoproiectoare, incarcatoare, conectica.

 

Magazinul online Calculator-Ieftin.ro si-a obisnuit clientii cu promotii avantajoase, precum:

§  “Cadou mouse si tastatura” - promotie de care se poate bucura oricine achizitioneaza un calculator refurbished, in limita stocului disponibil.

§  “Baterie externa cadou” – promotie aplicata in cazul comenzilor care depasesc 1000 lei, cu toate reducerile de pret aplicate. Bateria de care va beneficia clientul este noua, vine ambalata in cutia originala.

§   “Un cuvant face cat 10% reducere” – promotia se aplica pentru o recenzie pe care clientul o face la  un produs de pe site-ul magazinului online. Conditia este ca userul care face recenzia sa aiba cont pe site. Indiferent de numarul recenziilor, nu se acorda mai mult de un cupon pentru reducere.

 

Pe de alta parte, orice produs de pe site poate fi achizitionat in rate, in cel mult 3 flexibile, fara a se aplica o dobanda. Se pot utiliza cardurile la una din bancile agreate de catre magazin:

§  card de credit emis de Banca Transilvania  (Programul Star BT);

§  card de credit emis de BCR: BUN DE PLATA Standard MasterCard sau Visa (inclusiv contactless), BUN DE PLATA Gold MasterCard sau Visa, MasterCard GOLD EUR si EPB Platinum sau World Signia MasterCard.

§  card de credit emis de BRD Finance;

§  card de credit emis de Alpha Bank: VISA CREDIT, VISA GOLD, COSMOTE MASTERCARD, MASTERCARD CREDIT.

 

Indiferent de produsul comercializat pe site se primeste garantie comerciala, exceptie facand materialele consumabile. Calculatoarele, laptopurile si monitoarele SH primesc o garantie de 12 luni. In momentul in care se solicita acordarea garantiei pentru un produs achizitionat din magazinul online trebuie sa se prezinte ambalajul in care produsul a fost livrat, in care sa existe  toate accesorile de care produsul a fost insotit, certificatul de garantie al produsului, copie dupa factura primita la momentul platii si, de asemenea, o mentionare scrisa in care sa se specifice defectul produsului.

 

Incepand cu data mentionata pe factura la momentul achizitiei, termenul de garantie este stabilit dupa cum urmeaza:

§  Laptopurile SH - 12 luni garantie;

§  Bateriile SH de laptop - 3 luni garantie;

§  Calculatoarele SH - 12 luni garantie, similar si componentele de calculator;

§  Monitoarele SH - 12 luni;

§  Toate produsele refurbished - 36 luni garantie.

 

 

Comenzile se pot face atat online (comenzi@calculator-ieftin.ro), cat si telefonic (0722732663; 0722SECOND).  Timpul de livrare este de pana la 48 de ore de la primirea comenzii.

 

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer