CEL.ro anunta lichidari de stoc si reduceri de pana la 70% la majoritatea produselor - oferta valabila doar astazi

de Redactia Hit | 11 mai 2015

CEL.ro desfasoara, exclusiv astazi, o campanie de reduceri de pret si lichidare de stocuri pe care ar fi pacat sa o ratati, mai ales in cazul in care sunteti chiar acum in cautarea unor produse precum, electronice, electrocasnice, IT etc.

Reducerile pot ajunge, astazi, la CEL.ro, si la 70% la anumite produse din categoriile electronice, IT, electrocasnice, produse de ingrijire personala, iar magazinul online asigura transport gratuit pentru comenzile efectuate in cadrul promotiei.

Ce am remarcat noi din oferta valabila, asa cum spuneam, doar astazi, 11 mai, la CEL.ro?

Televizorul LG 55LB670V Full HD Smart TV 3D, pe care il puteti comanda la pretul de 3599 lei, fara de pretul de "raft" de 4349 lei, respectiv cu o reducere de 750 de lei!

In acelasi timp, din promotie am remarcat si laptopul Toshiba Tecra R940-1CN, cu procesor Intel Core i5 si care poate fi cumparat astazi la un pret de 2.299 lei, cu 700 de lei mai ieftin decat in mod normal.

Reduceri semnificative sunt oferite in cadrul campaniei de o zi si la ceasuri inteligente si bratari fitness, smartphone-uri, tablete, produse de ingrijire personala, electrocasnice - aviz celor care cauta un frigider sau o masina de spalat - dar si la PC-uri desktop, monitoare si componente precum procesoare, placi video, routere, HDD-uri si SSD-uri etc.

Noi spunem ca merita sa aruncati o privire pe oferta de azi a CEL.ro:

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: lichidare stoc cel ro promotii cel ro campanie reduceri magazin online oferta televizor smart
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google