Bogații cumpără puțin și de calitate, săracii cumpără mult și prost?

de Redactie Hit.ro | 16 iulie 2018

Diferența dintre aceste două categorii atât de opuse este dată de modul în care ambele categorii înțeleg să își gestioneze modul de viață și felul în care își fac cumpărăturile. Nu de puține ori, cei care pun accentul pe calitatea unui produs obțin și posibilitatea de a economisi, în timp ce persoanele care achiziționează articole în exces, chiar dacă au impresia că fac economii, în realitate constată că rezultatul este invers.

Secretul constă în alegerea corectă a ceea ce ai nevoie, bazându-te pe necesitățile reale, astfel încât să ai parte de un rezultat optim. Chiar și împrumutul de bani rapid și ușor   (lån penge hurtigt og nemt)   este un factor care atunci când este folosit în mod corespunzător este generator de prosperitate, iar atunci când este utilizat în mod excesiv și fără o strategie prealabilă constituie un factor de blocare a accesului la bunăstarea financiară.

Cum poate un produs scump să mă ajute să fac economii?

Orice produs scump va descuraja cumpărătorii cu o forță financiară scăzută sau de nivel mediu, aceștia fiind tentați să se orienteze către produse care sunt ieftine. Marele avantaj al unui produs scump este dat de calitatea sa, ceea ce înseamnă proprietăți mult mai evoluate și mai benefice pentru o persoană. Un produs ieftin nu excelează la capitolul calitate, ci la cel al prețului, ceea ce înseamnă că valoarea sa în termeni de rezistență în timp la capitolul satisfacție oferită clientului este de scurtă durată.

Calitatea unui produs, indiferent de domeniul din care acesta face parte, este garantul obținerii unei satisfacții pe termen îndelungat, așa cum se precizează și pe penge247.dk. De aceea, foarte important este să ne achiziționăm produse care beneficiază de un plus de calitate, acesta fiind criteriul la care să ne raportăm în alegerile noastre. Un alt aspect care trebuie menționat este legat de modul în care alegem să facem cumpărăturile, pentru că persoanele cu venituri mici și medii aleg să își achiziționeze foarte multe produse de calitate superioară, dar care nu se încadrează la nivelul lor financiar.

Acest lucru înseamnă că produsele respective, deși sunt de calitate, atât timp cât nu se pliază pe nivelul salarial sau al veniturilor persoanei respective, nu îi vor oferi acesteia posibilitatea de a se bucura de calitatea produsului în adevăratul sens al cuvântului. Este cazul cumpărării de produse din categoria premium pe baza unui sistem de rate sau a altui mod de achiziționare a articolului. În acest caz, faptul că produsul este de calitate nu îl ajută pe beneficiar care nu dispune de obiect la justa sa valoare. De aceea, pentru a beneficia de calitatea unui articol este nevoie că acesta să fie cu adevărat util persoanei, iar aceasta să și-l permită, fără să fie nevoie să facă eforturi financiare în acest sens.

În plus, trebuie făcută diferența și între momentul în care se poate face o achiziție de calitate și cel în care aceasta nu este potrivită, pentru a exista acel plus de valoare pentru utilizator. Dar, ori de câte ori îți dorești să ai parte de un produs care să-ți ofere maximul de avantaje pe termen lung, alege unul care să prezinte caracteristici calitative de top!

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google