Birouri pentru copii - cum le selectezi pe cele potrivite?

de Redactie Hit.ro | 10 septembrie 2021

Birouri pentru copii

Birourile pentru copii sunt piesele de mobilier concepute să păstreze ordinea și să creeze o zonă specială pentru scris, desenat, joacă sau studiu. Încurajează creativitatea, transformă studiul într-un hobby și oferă-i copilului, cel mai cool spațiu pentru teme.

Explorează multitudinea de culori, forme, dimensiuni, materiale și alege biroul potrivit pentru copilul tău!

Birou copii, scaune și accesorii

Amenajează camera copilului tău într-o manieră atractivă și pregătește-l pentru o nouă etapă din viața lui cu cel mai versatil birou copii, unde să învețe cu plăcere și să se joace cu pasiune. 

Dacă juniorul tău este elev și utilizează biroul mai multe ore pentru teme, atunci poți opta pentru un birou ajustabil, pe care îl poți ridica sau coborî, pentru condiții confortabile de lucru și pentru o poziție corectă a corpului. De asemenea, poți alege setul reglabil cu birou și scaun ergonomic. Birourile au sertare încorporate pentru organizarea rechizitelor și a instrumentelor de scris. Posibilitatea de înclinare a blatului de scris pentru a proteja coloana vertebrală, marginile și colțurile rotunjite anti-accidentare, piciorușele cu rotile pentru transportate ușoară sunt câteva dintre calitățile biroului perfect pentru siguranța și confortul copilului. Cauți un model mai elegant pentru camera copilului? Încearcă biroul din lemn masiv, cu suprafață lăcuită, dotat cu sertare și vopsit în culori deschise. Dacă ai un copil pasionat de desenat, pictat sau colorat, iar camera lui s-a transformat peste noapte într-un atelier de creație, atunci surprinde-l cu model de birou în culori vesele care să-i stimuleze și mai mult imaginația. Birourile pentru preșcolari se remarcă prin imprimeurile animate, sertare pentru obiectele de lucru, suport pentru picioare, bare de susținere.

Birou calculator pentru copii

Un birou calculator de calitate reprezintă piesa de mobilier esențială pentru realizarea temelor sau a altor activități întreprinse de copii. Gama disponibilă de birouri pentru calculator permite un spațiu de studiu adecvat oricărei vârste. Verifică produsele noastre și alege varianta ideală pentru copilul tău: birouri din lemn masiv, dotate cu sertare pentru rechizite și instrumente de lucru, finisaje, dimensiuni și culori pentru toate stilurile. Modelele de birouri copii pentru calculator sunt prevăzute cu o poliță glisantă, indicată pentru a poziționa tastatura, laptopul, documentele sau rechizitele, păstrând blatul ordonat.

Ușa laterală păstrează aspectul ordonat al camerei, prin faptul că acoperă obiectele din interior. Modelele de birouri cu rafturi laterale deschise sunt cu atât mai practice, întrucât depozitează unitatea calculatorului, accesoriile de școală, totul pentru ca spațiul disponibil să fie utilizat la capacitate maximă. Preferi un design simplu care să nu încarce aspectul vizual din camera copilului? Poți comanda modelele basic, fără uși, sertare sau elemente decorative. 

 

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google