Bill Gates viseaza cu ochii deschisi: "Utilizatorii de iPad sunt frustrati"

de Radu Eftimie | 7 mai 2013

Vizionarul Bill Gates a fost considerat omul care a mentinut echilibrul in cadrul Microsoft, iar plecarea lui de la conducerea activa a companiei a pus multe semne de intrebare in legatura cu viitorul producatorului. Dar iata ca Bill Gates pare sa o ia pe urmele lui Steve Ballmer si incepe sa faca declaratii cel putin rautacioase si care, din nefericire, nu prea au treaba cu realitatea industriei.

"Utilizatorii de iPad sunt frustrati pentru ca nu pot tasta cum trebuie. Nu pot crea documente", a declarat Gates in cadrul unui interviu acordat CNBC.

O astfel de declaratie, care nu are la baza niciun argument, i-a facut pe cei de la ReadWrite sa se intrebe: "What The Heck Is Bill Gates Smoking?". Si au pus aceasta intrebare avand in fata cifrele vanzarilor de tablete pe primul trimestru din acest an si care spun ca Apple a vandut 19,5 milioane de iPad-uri in timp ce Microsoft a vandut ...0,9 milione de Surface.

Lipsa de apetit a consumatorilor pentru tabletele cu Windows nu se manifesta insa doar atunci cand vorbim despre Surface. Totalul vanzarilor combinate tablete cu Windows 8 si Windows RT se ridica la 1,8 milioane unitati, respectiv cam cat vinde Apple intr-o saptamana.

Vor creste vanzarile de tablete cu Windows si Windows RT in viitor? Probabil ca da, mai ales ca apar si primele device-uri de acest tip cu ecrane mai mici. Insa, de la o crestere oarecare a vanzarilor de tablete cu Windows 8/RT si pana la declaratia lui Bill Gates este cale lunga.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: surface pro cerere surface pro vs ipad apple microsoft surface rt bill gates ipad
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google