BenQ lanseaza primul monitor pentru consolele de jocuri (pret)

de Redactia Hit | 22 ianuarie 2015

BenQ a anuntat astazi lansarea primului monitor dedicat posesorilor de console de jocuri, BenQ RL2755HM.

Noul monitor are o diagonala de 27 inch cu rezolutie Full HD si dispune de panel TN cu un timp de raspuns de doar 1 ms GTG.

BenQ precizeaza ca fiecare caracteristica sau functie a monitorului a fost dezvoltata si testata impreuna cu jucatorii profesionisti si expertii BenQ in imagine, astfel incat monitorul sa ofere vizibilitatea si nivelul de control necesar pasionatilor de jocuri pe consola.

Calibrarea culorilor se poate face pe 20 de niveluri de intensitate si este disponibila prin setarile OnScreen Display sau Display Pilot.

Cele doua porturi HDMI permit conectarea simultana a unei console si a unui dispozitiv separat, pentru a comuta rapid intre doua surse de semnal. Tehnologia proprietara BenQ Black eQualizer maximizeaza vizibilitatea in joc, iluminand zonele intunecate, fara a le supraexpune pe cele deschise la culoare, se arata intr-un comunicat de presa.

Si design-ul monitorului a fost elaborat pentru a oferi ergonomie ridicata: "Standul angular a fost imbunatatit prin aplicarea unui strat de cauciuc special, care iti poate sprijini controller-ul dupa ce ai terminat de jucat. Un suport retractabil pentru carti a fost de asemenea instalat pe latura monitorului, astfel incat sa ai intotdeauna la indemana perechea de casti preferata. In plus, cablurile pot fi cu usurinta ordonate, datorita elegantului suport din spatele piciorului. Finisajele mate ale ramei reduc la minimum reflexia luminii care ar putea distrage atentia si ar putea obosi ochii".

Monitorul de gaming BenQ RL2755HM va fi disponibil incepand cu luna februarie, prin PC Garage, la pretul de raft recomandat de 1.399 lei.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: monitor benq console joc BenQ RL2755HM pret BenQ RL2755HM pret monitor gaming
spacer
Opiniile cititorilor
spacer