BenQ lanseaza in Romania monitorul profesional BL2420PT: pentru proiectare, grafica si design

de Redactia Hit | 9 iunie 2015

BenQ a anuntat astazi lansarea in Romania a monitorului BL2420PT, cu rezolutie QHD (2560 x 1440p), dedicat specialistilor din domenii precum proiectare, grafica sau design.

Cu un display IPS de 23.8 inci wide si rezolutie QHD, BL2420PT are o densitate a pixelilor ce atinge 123.41 PPI (pixels per inch), comparabila cu cea a unui eran 4K de 36 de inci si ofera o serie de setari special create pentru adaptarea la diverse moduri de lucru. Modul CAD/CAM, cu certificare profesionala SolidWorks, ofera cele mai fine detalii pentru a vedea perfect Pro/E, SolidWorks, AutoCad, CATIA sau alte software-uri CAD/CAM. Acesta schimba setarile de culoare si contrast astfel incat sa afiseze chiar si cele mai complicate modele grafice. in acelasi timp, Modul Animatie permite iluminarea zonelor intunecate pe 10 niveluri de intensitate pentru a vedea chiar si cele mai mici detalii ale imaginii, fara insa a supraexpune zonele luminate.

Monitorul vine la pachet cu suita software BenQ Display Pilot, ce include Picture-in-Picture (PIP) sau Picture-by-Picture, (PBP), dar si de functia Desktop Partition, pentru cresterea productivitatii.

BenQ BL2420PT integreaza Flicker-free si Low Blue Light pentru confort sporit in timpul sesiunilor lungi de lucru.

Modelul acopera integral gama sRGB cu tehnologie Ultra-Vivid IPS, iar panoul cu 8 biti reda tranzitii mai line si stabile. Cu 16.7 milioane de culori reale, monitorul dispune de gama de culori Rec.709, cel mai inalt standard al definitiei de culori.

Suita de sofware Display Pilot permite personalizarea modurilor de culoare in cele mai utilizate programe prin functia Application Tuning, ce va aplica automat presetarile de culoare care se potrivesc aplicatiei utilizate.

Monitorul BL2420PT este dotat cu D-sub, DVI-DL, DP1.2, HDMI 1.4, dar si un hub USB cu 2 porturi pentru down-stream, 1 pentru up-stream si intrari pentru casti si line in. Monitorul are picior reglabil pe patru directii (rotire, inclinare, pivotare si reglaj pe inaltime).

Noul monitor BenQ BL2420PT este disponibil in premiera in Romania prin PC Garage la pretul recomandat de raft de 1949 lei.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: monitor profesional romania benq BL2420PT pret specificatii benqBL2420PT
spacer
Opiniile cititorilor
spacer