Baterie Panasonic care alimenteaza o casa

de Mina Hutterer | 24 decembrie 2009

Panasonic a anuntat ca a preluat 50,27 la suta din actiunile Sanyo Electric. Co si ca intentioneaza sa utilizeze tehnologia Sanyo pentru baterii reincarcabile pentru a crea celule litiu-ion pentru alimentarea cu energie electica a caselor pana in 2011.

Fumio Obsubo, presedintele Panasonic, a declarat ca bateria va oferi suficienta energie pentru a alimenta o gospodarie (japoneza) timp de o saptamana. Vestea cu adevarat buna este ca Panasonic si Sanyo deja au produs pentru teste o baterie pentru "acasa".

Nu au fost oferite detalii despre modul in care bateria functioneaza sau despre timpul necesar pentru reincarcare. In plus, ramane de vazut daca bateria este intr-adevar capabila sa furnizeze energia necesara pentru toate aparatele din casa (in special cele cu consum ridicat, cum sunt frigiderele, masinile de spalat si aparatele de aer conditionat).

Noua baterie Panasonic are si valoare de imagine pentru Panasonic, care doreste sa se asocieze cu ideea de energie generata fara emisiii de dioxid de carbon.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google