Apple iPhone 6S si iPad-ul cu ecran de 12,9 inch vor fi prezentate in toamna

de Redactia Hit | 5 martie 2015

Lansarea Samsung Galaxy S6 a avut loc cu mai putin de o saptamana in urma, dar iata ca atentia multor jurnalisti de IT se indreapta spre ceea ce urmeaza sa prezinte, in acest an, Apple. Nu este vorba despre produsele cu care am putea face cunostinta luni, 9 martie, in cadrul evenimentului programat de Apple in Cupertino, ci despre primele informatii legate de viitorul iPhone 6S si de versiunea cu ecran de 12,9 inch a tabletei americanilor, iPad Pro.

Bloomberg a fost una dintre publicatiile importante care au promovat ideea ca Apple lucreaza la o versiune "pro" a iPad. Am scris si noi pe aceasta tema, relativ recent. Pana in acest moment, avem cateva imagini cu posibilul sasiu metalic al tabletei-gigant a Apple si cateva randari pentru partea frontala a tabletei, dar nimic mai mult.

De asemenea, data de lansare este necunoscuta, dar Bloomberg afirma ca Apple nu a renuntat la realizarea device-ului si ca acesta isi va face aparitia pe piata, mai mult ca sigur, in toamna. Primele informatii venite prin surse apropiate Apple si citate de catre Bloomberg sustineau ca productia iPad Pro ar fi trebuit sa demareze in acest trimestru. Acum, aceleasi surse spun ca productia noii tablete cu ecran de 12,9 inch a Apple va demara undeva prin septembrie. Cert este ca Bloomberg crede cu tarie ca Apple nu a renuntat la realizarea tabletei de mari dimensiuni, ci doar ca a amanat proiectul pentru sfarsitul acestui an.

Cam cum ar trebuie sa arate iPad Pro? Pai, ca design, vorbim despre un iPad Air supradimensionat, cu display de 12,9 inch. Alte zvonuri afirma ca Apple va dota tableta si cu un stylus cu functii avansate si cu software dedicat utilizarii accesoriului pentur productivitate.

Apple iPhone 6S, urmasul actualei serii a smartphone-urilor Apple, ar putea ajunge pe piata tot in toamna acestui an. Sau, cel putin, Apple va prezenta terminalul, asa cum ne-am obisnuit de cativa ani, in toamna.

Primele speculatii pe seama iPhone 6S, respectiv iPhone 6S Plus au aparut chiar inainte de lansarea actualei game a smartphone-urilor Apple (septembrie 2014). Aflam atunci ca productia de procesoare A9 ar putea incepe la sfarsitul trimestrului doi 2015.

Acum, detalii noi apar, dar ele trebuie "servite" cu retinere: noul iPhone 6S va dispune de 2GB RAM, adica dublu fata de iPhone 6 si iPhone 6Plus. Unica justificare pentru un astfel de upgrade (radical pentru Apple), ar fi o modificare substantiala a iOS 9, respectiv o evolutie software care cere astfel de resurse. Ramane sa vedem.

Pana atunci, nu uitati, pe 9 martie avem de urmarit un nou eveniment Apple.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: iphone 6s ipad pro lansare ipad 12 inch lansare apple iphone 6s iphone 6s 2GB ram
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google