Apple ar putea ajunge la o valoare de piata de 1000 de miliarde dolari in 2016

de Redactia Hit | 10 iunie 2015

Noile anunturi facute de compania Apple privind revenirea in industria muzicii online cu un nou serviciu platit, imbunatatirea serviciului Apple Pay si dezvoltarea altor programe anunta un an 2016 perfect, crede Dan Ives, analist de piata.

"Cred ca intr-un an vom avea o valoare de piata pentru Apple estimata la 1.000 de miliarde de dolari", a explicat analistul si directorul FBR Capital, intr-un interviu acordat postului american CNBC.

China, reteta succesului

Ives considera ca pe termen scurt evolutia performanta a companiei este intretinuta de succesul intregistrat de iPhone-uri pe piata din China. "Este ca si cum ai alimenta un motor cu kerosen", a apreciat directorul FBR Capital.

"Apple inregistreaza deja o crestere a vanzarilor pe termen scurt la care se adauga si noile produse si servicii pe care le-a prezentant in cadrul conferintei WWDC", a scos in evidenta Dan Ives.

In opinia sa, Apple isi va depasi recordurile precedente de crestere a vanzarilor, dar va evolua surprinzator de bine si pe bursa, Ives oferind un pret estimativ de 185 de dolari/actiune pentru 2016.

"Daca observam cu atentie, prin noua versiune iOS, noul serviciu de muzica si toate programele software adaugate, Apple isi pregateste terenul pentru lansari masive de produse in 2016", crede Ives.

Cititi in continuarre pe acest subiect pe Business24

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: apple valoare de piata cat valoreaza apple impact lansare apple music
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google