Apple Watch va avea peste o mie de aplicatii in App Store la lansarea comerciala

de Radu Eftimie | 7 aprilie 2015

Apple va pune in vanzare ceasul inteligent Apple Watch in data de 24 aprilie, asa cum va informam recent, iar compania din Cupertino spune ca dezvoltatorii au trimis spre aprobare peste o mie de aplicatii dedicate noului ceas inteligent.

Intr-un memo trimis angajatilor Apple, Tim Cook, CEO-ul Apple, face referire la viteza cu care developerii de aplicatii pentru Apple Watch trimit soft-urile spre aprobare si publicare in AppStore. In doar patru zile de la demararea programului de acceptare a programelor in App Store (saptamana trecuta) s-au inregistrat peste o mie de cereri, iar ritmul a crescut si mai mult de atunci, afirma Tim Cook in nota interna adresata angajatilor.

Daca lucrurile se confirma, iar aplicatiile indeplinesc acele conditii specificate de Apple, inseamna ca la lansarea comerciala a ceasului intelighent de la Apple cumparatorii vor avea la dispozitie mai mult de o mie de aplicatii gata sa fie descarcate si instalate pe noul ceas. Acestea nu sunt singurele stiri care vin din Cupertino. Pentru ca lucrurile par a fi pe fagasul bun pentru Apple, managementul companiei a decis ca angajatii producatorului sa beneficieze de un discount de 50% la achizitionarea Apple Watch. Discount-ul se va aplica, desigur, doar modelelor Apple Watch si Apple Watch Sport, nu si versiunii de lux Watch Edition, scrie Ubergizmo. Totusi, angajatii care vor sa cumpere Apple Watch Edition vor primi o reducere de 550 de dolari (in conditiile in care smartwatch-ul va costa de la 10.000 de dolari in sus).

Va reamintim ca unii analisti estimeaza ca Apple va comercializa, in primul weekend de la lansare (24 aprilie - 26 aprilie) nu mai putin de un milion de ceasuri inteligente Apple Watch.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: apple watch aplicatii app store tim cook apple watch apple watch discount
spacer
Opiniile cititorilor
spacer