Apple Watch poate fi precomandat in Romania. Preturi intre 1.850 lei si 79.999 lei!

de Redactia Hit | 10 aprilie 2015

Apple a dat unda verde precomezilor pentru toate cele trei versiuni ale ceasului sau inteligent, Apple Watch (detalii pe Apple Store). Interesant este insa ca si un magazin online din Romania a demarat precomenzile pentru toate versiunile de Apple Watch si, mai mult, promite onorarea primelor comenzi incepand cu 24 aprilie.

Romanii care vor sa cumpere ceasul pot face si ei precomenzi, prin QuickMobile. De altfel, magazinul ne-a trimis un comunicat de presa pe aceasta tema din care selectam esentialul:

"Apple Watch este disponibil de astazi la precomanda in oferta QuickMobile (...) de la preturi incepand cu 1.849,90 lei, cu toate taxele si TVA incluse. Livrarile primelor unitati vor fi realizate pe 24 aprilie 2015, in acelasi timp cu disponibilitatea Apple Watch pe pietele din Statele Unite, Marea Britanie, Australia, Japonia, Hong Kong, Germania si Franta. Astfel, QuickMobile este primul retailer IT&C din Romania care va avea acest produs in stoc".

De precizat este ca magazinul online ofera pentru precomanda toate cele trei modele de Apple Watch, inclusiv Apple Watch Edition, care ajunge la pretul de 79.999 lei...

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: apple watch precomanda romania apple watch quickmobile pret apple watch romania vanzari apple watch
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google