Apple Watch are deja peste 3.000 de aplicatii in App Store

de Redactia Hit | 27 aprilie 2015

Apple a demarat livrarile de Apple Watch vinerea trecuta, dupa aproximativ doua saptamani in care a inregistrat precomenzi pentru noul sau ceas inteligent.

Cu o zi inainte de lansarea comerciala, adica joi, 23 aprilie, in App Store-ul Apple existau deja 3.000 de applicatii dedicate noului smartwatch al americanilor, adica de trei ori mai mult decat promitea pana si seful Apple, Tim Cook. in urma cu trei saptamani.

Va reamintim ca CEO-ul Apple, Tim Cook, afirma, intr-un memo trimis angajatilor la inceptulul lui aprilie, ca este foarte multumit de viteza cu care se "misca" developerii de aplicatii si ca Apple Watch va avea in momentul lansarii "cel putin o mie de aplicatii gata de descarcat din App Store". Iata ca Tim Cook a gresit, dar nu are niciun motiv sa fie suparat - utilizatorii de Apple Watch au deja mai bine de 3.000 de aplicatii la dispozitie.

Nu in ultimul rand analistii estimeaza ca intr-un an de acum inainte ceasul inteligent al Apple va dispune de peste 100.000 de aplicatii.

Apple Watch vine in 38 de versiuni (de la curele diferite si pana la materialul folosit pentru carcasa) si are un pret cuprins intre 349 de dolari si 17.000 de dolari.

Chiar daca veti cumpara sau nu Apple Watch, daca dispuneti de un iPhone cu iOS 8.2 (cel putin), puteti vedea ce aplicatii sunt disponibile in acest moment pentru ceasul inteligent, prin intermediul aplicatiei Apple Watch.

Sursa: CNET

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: apple watch aplicatii numar aplicatii app store watch tim cook watch
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google