Apple Watch ar putea dezamagi la capitolul autonomie: doar 4 ore de utilizare moderata?

de Redactia Hit | 23 ianuarie 2015

Apple Watch, primul ceas inteligent al Apple, prezentat la sfarsitul anului trecut, va fi lansat comercial, cel mai probabil, in martie. In timp ce asteptam ca gadgetul sa ajunga la utilizatori, noi si noi informatii referitoare la device apar online, iar cele mai multe se refera la autonomia pe care o va oferi Apple Watch.

Ceasul inteligent al Apple, prezentat in octombrie 2014, ar putea oferi, potrivit unor informatii publicate recent de catre 9to5Mac, pana la 19 ore de functionare per ciclu de incarcare. Conform 9to5Mac, bateria care doteaza Apple Watch va putea sustine o "sesiune" de gaming (jocuri tipice wearable, precum puzzle, tic tac toe etc.) de 2,5 ore. Daca este folosit in mod obisnuit, cu aplicatiile dedicate, ceasul americanilor va oferi 4 ore de autonomie. Utilizat exclusiv ca centru de notificare, respectiv cu cateva aplicatii ce ruleaza in background, Apple Watch ar putea atinge o autonomie de 19 ore.

In standby sau folosind modul de economisire a bateriei, Apple Watch rezista pana la trei zile, mai scrie sursa citata.

Informatiile recente legate de autonomia Apple Watch confirma, practic, ceea ce am aflat chiar de la Tim Cook, CEO-ul Apple, in cadrul prezentarii ceasului inteligent, anul trecut, si care afirma ca gadgetul va necesita incarcare zilnica.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: apple watch baterie apple watch tim cook ceas inteligent Apple autonomie ceas apple
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google