Amintiri din copilarie ce influenteaza prezentul

de Redactie Hit.ro | 23 septembrie 2016

Amintiri din copilărie – la ce te gândești când auzi aceste cuvinte? Pe lângă faimoasele și îndrăgitele povești ale lui Creangă, cuvintele acestea se prea poate să năzărească in mulți din voi nostalgie sau poate chiar melancolie. Mintea îți zboară încet încet spre vremuri de mult apuse, vremurile copilăriei, vremuri în care nu aveam nicio grijă, niciun stres, vremuri în care singura ocupație era jocul pe afară cu prietenii. Ah, ce vremuri!

 

          Îmi aduc aminte cu mare drag de zilele petrecute la bunici. Țin minte că încă de la prima oră a dimineții eram gata de aventură, gata să ies pe afara și sa cutreier văi și dealuri, gata să fug cât vad cu ochii, gata să-mi fac noi prieteni, indiferent de vremea de afară. Probabil acest lucru era cel mai micuț detaliu.

 

          Încă sunt bine sedimentate în mintea mea acele zile răcoroase sau ploioase. Mă întorceam la bunica pe jumătate înghețat, pe jumătate plin de voie bună. Draga de ea mă astepta mereu cu un ceai cald de mentă și câteva clatite cu gem de afine. De fiecare dată aceste bunătăți mă așteptau în fața semineului pe lemne. După ce le “topeam” numaidecât, adormeam instant în fotoliul moale care încă îl mai am la mine în casă. Cu mirosul de lemn de brad ce învăluia atmosfera, cu nuanțele de roșu, portocaliu și galben ce se alergau pe pereți, cu căldura ce te îmbrățișa și te mângâia… totul era perfect, atât de perfect!

 

          Timpul a trecut. Am înaintat în vârstă și grijile vieții se duelează cu mine zilnic. După o zi de luptă, mă întorc cu placere la “colțul meu de rai”, o mică parte ce am încercat să o “fur” din casa bunicii, fotoliul moale amplasat în fața șemineului. Probabil cea mai bună și înțeleaptă investiție făcută până în momentul de față și foarte posibil să rămână în locul de lider, șemineul construit alături de echipa Șeminee Sibiu este atracția principală a locuinței mele.

 

          Am căutat ceva cât mai apropiat cu ce găseam vacanță de vacanță la bunica, iar gama largă de focare semineu, termoseminee sau sobe semineu de la Șeminee Sibiu și asistența acordată de un profesionist, m-au ajutat in final să gasesc soluția cea mai perfectă pentru mine! Recomand această echipă. Te iau de la zero și îți oferă în final exact ceea ce cauți, lucrând rapid, eficient și minuțios. Datorită lor am reușit să readuc la viață o parte din amintirile copilăriei.

 

 

 

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer