Ai probleme in cuplu. Iata cateva sfaturi pentru o relatie fericita!

de Redactie Hit.ro | 5 noiembrie 2018

Tot mai multe persoane sunt de parere ca pasiunea in cuplu scade odata cu trecerea anilor. Cu totii stim ca un buchet de flori, atnetia si cuvintele frumoase, sunt necesare pentru a mentine pasiunea intr-o relatie noua. Insa ce se intampla atunci cand deja va cunoasteti foarte bine persoana iubita si nu mai exista genul acesta de surprize, se sfarseste pasiunea?

Cele mai utile sfaturi pentru a pastra pasiunea vie intr-o relatie

Comunicati mai mult

Lipsa comunicarii este cauza principala a deteriorarii unei relatii, insa nu va panicati, totul in viata are o solutie. Daca exista o problema, inseamna ca trebuie sa existe si o solutie. In cele ce urmeaza, va vom da cateva sfaturi, pentru ca voi sa va puteti bucura de zilele de altadata si ca pasiunea sa se pastreze la cel mai inalt nivel.

Vorbiti despre lucrurile utile, despre ceea ce va place pentru mentinerea unei bune relatii nu doar despre viata profesionala sau frustraile acumulate la munca.

Discutati despre viata voastra de cuplu, gasiti impreuna solutii pentru a putea convietuii impreuna in deplina armonie.

Incredere si intimitate

Intimitatea cat si increderea in persoana iubita, reprezinta stalpii de baza ai casniciei. Intimitatea este cea care reaprinde pasiunea, insa increderea este baza relatiei. Uneori, poti folosi chiar si pastile pentru potenta, o capsula de Maraton forte este suficienta pentru a creste dorinta si pasiunea dintre voi.

Experimentati

Cheia spre fericire o reprezinta experientele noi! Incercati sa realizati impreuna activitati care sa scoata relatia din rutina, situatii amuzante. Incercati sa calatoriti, vizitati diverse obiective, purtati conversatii lungi, luati o cina romantica si o sticla de vin, pentru a creste dorinta si pasiunea. Din cand in cand, o escapada va va ajuta!

Discutati cat mai mult posibil. Discutiile sunt un mare punct comun al tuturor cuplurilor, nu intaresc relatia dar au o parte buna. Sau cel putin acestea contribuie la reconciliere. Profitati de discutiile pline de pasiune si reconciliati-va. Micile probleme lipsite de importanta vor fi date uitarii.

Surprize

Nu vorbim de surprize mari in fiecare zi, ci de mici detalii cu care sa aprindeti pasiunea pe care ati crezut-o pierduta. Cuplurile care fac lucruri impreuna au o parte de o satisfactie mai mare si de mai multa fericire datorita momentelor pline de surprize care reaprind flacara dragostei voastre. Faceti persoanei iubite o surpriza, incercati sa o surprindeti intr-un mod cat mai placut, cat mai romantic. Cu siguranta surpriza facuta va trezi pasiunea dintre voi.

Renuntati pe cat de mult de tehnologie

Este foarte important sa stiti cand trebuie sa renuntati la computer, tableta, sa inchideti telefonul, iPad-ul si toate celelalte aparate electronice care va pot face sa pierdeti timpul fara folos. Incercati sa va dedicati mai mult timp persoanei iubite. Profitati de prezenta persoanei iubite in viata voastra si nu va faceti obligatii care nu sunt necesare.

Cu cat distanta este mai mare si timpul petrecut impruna mai scurt, cu atat mai putin veti dori sa fiti impreuna. Daca eliminati toate activitatile nefolositoare care va consuma energia si timpul, pasiunea va pluti in aer si va veti dori tot mai mult sa fiti impreuna.

Controlati rutina

Este normal ca in casnicie sa apara o anumita rutina, insa nu o lasati sa distruga pasiunea. Incercati sa nu realizati actiuni programate, sa aveti o viata controlata, mai ales daca este implicata in ea si persoana iubita. Cu totii stim ca previzibilul devine plictisitor. Imbratisati-va iubita, alintati-o, faceti-i surprize, toate aceste mici gesturi trebuie sa vina natural.

Indragostiti-va in fiecare zi

 

Trebuie sa aveti grija de relatie in permanenta pentru ca pasiunea sa fie la fel ca in prima zi. Persoana iubita nu stie cu siguranta toate lucrurile care va plac la ea. Cel mai bine ar fi sa-i spuneti de atractia pe care o simti fata de e ca este speciala, vorbiti-i de atractia pe care o simti fata de ea. Faceti-i un compliment. Aveti grija de aspectul vostru fizic pentru persoana iubita! indragostiti-va de ea in fiecare zi!

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer