Agora prezinta conferinta cu tema Storage and Data Management Solutions

de Redactia Hit | 11 septembrie 2012

Agora Group organizeaza maine (12 septembrie) conferinta de tehnologie cu tema Storage and Data Management Solutions la Hotelul Intercontinental din Bucuresti, incepand cu ora 09.30.

Zi de zi producem, stocam si trebuie sa administram din ce in ce mai multe date. Capacitatile de stocare necesare cresc de la an la an cu peste 20%. Legislatia privind stocarea datelor este si ea in permanenta schimbare. In aceste conditii, departamentele de IT ale companiilor trebuie sa gaseasca un echilibru intre nevoia de a achizitiona noi capacitati de stocare si aceea de optimizare a strategiilor de stocare si management a datelor.

Nu putine sunt intrebarile cu care se confrunta cei care trebuie sa administreze o astfel de problematica:

  • Cum sa inregistreze, prelucreze, arhiveze si sa administreze toate datele?
  • Sa le stocheze local sau distribuit?
  • Pe o infrastructura fizica sau pe o infrastructura virtualizata?
  • Pe o infrastructura proprie sau in cloud? Ce nivel de redundanta sa asigure?
  • Ce nivel de protectie? Cum sa asigure o functionare continua? Ce strategii de recuperare, in caz de incidente, sa foloseasca? etc.

Conferinta de Tehnologie Agora dedicata solutiilor de stocare si de management a datelor isi propune sa prezinte, prin solutiile enuntate in cadrul ei de catre furnizori din domeniu, Dell Romania si EMC Romania, o sinteza a acestor tendinte in stransa interconexiune cu nevoile de afaceri, dar si o varietate de concepte si arhitecturi acoperitoare pentru satisfacerea acestor nevoi.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: conferintele agora data management solution storage management solutions
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google