Afla care este cel mai in voga produs pentru femei

de Redactie Hit.ro | 21 martie 2018

Fiecare femeie viseaza sa arate perfect. Coafura, machiajul, stilul, ingrijirea faciala, toate acestea ajutand o femeie sa ramana tanara si sa arate frumoasa chiar de dimineata. Prin urmare, nici un dormitor nu poate fi fara o masa de toaleta, aceasta fiind cel mai in voga mobilier pentru femei. Chiar si cu cateva secole in urma, in multe tari si culturi diferite, doamnele foloseau masa de toaleta ca un mijloc indispensabil pentru ingrijirea aspectului exterior.

 

Obiectivul functional

 

Folosind o masa toaleta in spatiul unui dormitor, o femeie poate plasa pe ea cosmetice, bijuterii, obiecte de decor si suveniruri. Functionalitatea acestei piese de mobilier nu consta numai in prezenta unei suprafete mari de lucru, ci, de asemenea, in sertare si dulapuri suplimentare in care orice femei isi poate organiza creme si uleiuri, seturi de manichiura, echipamente si instrumente pentru machiaj, precum si alte lucruri. Designul meselor moderne de toaleta ajuta la asigurarea ordinii si sistematizarii depozitarii obiectelor personale. Exista modele cu un dulap sau fara, cu sertare sau rafturi suplimentare si multe alte tipuri.

 

Un punct culminant in organizarea spatiului mesei de toaleta, este faptul ca pot fi adaugate o varietate de cutii decorative si cutii mici. Pe masa toaleta, poti plasa mici sticle de parfum, masti si creme, lacuri de par si o oglinda intr-un cadru neobisnuit, care va adauga mister si rafinament in interiorul dormitorului tau. In scopul orientarii mai usoare pentru localizarea produselor de ingrijire si a cosmeticelor, se recomanda impartirea in grupuri: de zi si de noapte.

 

Tipuri de mese de toaleta

 

Industria mobilei ofera astazi o gama larga de mese de toaleta pentru fiecare gust si buget. Pentru fabricarea lor se folosesc diferite materiale, mai ales lemnul. In magazinele de specialitate, se gasesc de la modele clasice la avangarda, cu diferite tipuri de design, diferite marime, structuri, combinatii de culori. Cumparatoarele vor fi intotdeauna in masura sa gaseasca cea mai buna solutie pentru dormitorul sau.

 

Prin configurare, mesele de toaleta pot fi impartite in mai multe varietati:

 

  • Tipul clasicStilul clasic se refera la masa toaleta cu picioare sau cu bordura, cu sertare compacte in care este posibil sa se plaseze toate accesoriile personale, cu o oglinda de dimensiuni mici. Oglinda poate fi cu un varf ingust sau mare, inalta, in care ea se poate vedea in intregime, putand incercerca haine si facandu-si coafura.

 

  • Trellis. Acest stil, se refera la masa toaleta echipata cu o oglinda mare din mai multe parti, o parte central fixa si doua parti laterale mobile, avand ocazia sa-ti vezi reflexia din diferite unghiuri.

 

  • Cu oglinda incorporataMasa toaleta este echipata cu o oglinda incorporata, care este atasata la spate, oferind confort maxim si spatiu de economisire pentru un dormitor mic.

 

Concentrandu-ne pe caracteristicile instalarii, masa toaleta poate fi impartita in doua tipuri: de perete si cu montaj suspendat pe perete. Masa de toaleta de perete este se sprijina pe patru picioare sau pe o bordura si este instalata de-a lungul peretelui. Cea cu montaj suspendat este dotata cu doua picioare si are o functie decorativa.

 

 

 

 

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer