AOC prezinta un nou monitor din gama Value: I2476VWM (pret si specificatii)

de Radu Eftimie | 1 iunie 2015

AOC a anuntat recent disponibilitatea pe piata locala a unui nou monitor din gama Value, AOC I2476VWM, cu ecran cu rezolutie fullHD si care se remarca prin design-ul minimalist.

Cu o rezolutie Full HD si un timp de raspuns de 5ms, modelul AOC I2476VWM, ce are o diagonala de 23.6 inch (59.94 cm), este recomandat atat pentru jocuri, cat si pentru vizionarea de filme.

AOC I2476VWM include un panou IPS, cu unghiuri largi de vizualizare, ofera un format al imaginii de 16:9 si, asa cum spuneam, o rezolutie de 1920 x 1080.

Monitorul AOC I2476VWM dispune de conectori HDMI si D-Sub, iar computerul, laptopul sau consola de jocuri pot fi conectate cu ajutorul porturilor VGA built-in si HDMI. De asemenea, monitorul dispune de tehnologie Mobile High-Definition Link (MHL), ce permite duplicarea continutului de pe dispozitivele portabile direct pe ecranul HD al monitorului. Cablul MHL poate fi folosit pentru a conecta smartphone-ul, tableta sau consola de jocuri portabila, potrivit unui comunicat de presa al companiei.

AOC I2476VWM se remarca si prin design, respectiv prin rama foarte ingusta care incadreaza display-ul si prin profilul subtire (are suportul VESA).

Monitorul este disponibil in magazine la pretul recomandat de 999 lei.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: monitor AOC 23 inch full HD AOC I2476VWM monitor AOC gama value AOC I2476VWM pret
spacer
Opiniile cititorilor
spacer