AOC lanseaza un super monitor: 34 inch, rezolutie WQHD Ultra Wide

de Redactia Hit | 22 iulie 2014

AOC a anuntat lansarea unui nou monitor de top, modelul u3477Pqu, ce ofera un ecran ultra wide cu o diagonala de 34 inch (87cm) si o rezolutie excelenta, 3440 x 1440 pixeli.

Monitorul ofera o rata de refresh de 60Hz si un timp de raspuns de 5ms, ceea ce inseamna ca poate fi folosit inclusiv pentru gaming.

Noul monitor al AOC beneficiaza de tehnologie IPS ce faciliteaza unghiurile largi de vizualizare, are un aspect al imaginii de 21:9 si este recomandat utilizatorilor care lucreaza cu mai multe fisiere in acelasi timp.

Aspectul ecranului permite rularea mai multor aplicatii in ferestre alaturate, ceea ce mareste, evident, eficienta de lucru. Mai exact, monitorul poate afisa aproape patru pagini A4 alaturate.

AOC u3477Pqu are USB 3.0 si Display Port, HDMI (cu MHL), functii precum "picture in picture" si "picture by picture", ce permit vizionarea simultana a imaginilor din diferite surse. De asemenea, AOC a dotat noul model de monitor cu Screen+ ce imparte ecranul in 4 cadrane ce pot afisa continut independent.

Pentru ergonomie, AOC u3477Pqu se poate ajusta pe inaltime cu 130 mm, poate fi inclinat si pivotat si ofera posibilitatea de a fi montat pe perete.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: aoc u3477Pqu aoc ultra wide monitor 34 inch wqhd
spacer
Opiniile cititorilor
spacer