AOC lanseaza un nou monitor portabil: myConnect E1759FWU, cu greutate de doar 1,28 Kg

de Redactia Hit | 17 octombrie 2014

AOC a anuntat un nou monitor portabil care, in ciuda dimensiunii ecranului de 17,3 inch, are o greutate de doar 1,28 Kg si este dedicat, in principal, segmentului de utilizatori business a caror activitate implica multa mobilitate.

Monitorul myConnect E1759FWU dispune de un design subtire, este compatibil USB 3.0 si se bazeaza pentru conectarea la device-urile utilizatorilor pe un singur cablu care asigura inclusiv alimentare.

Suportul monitorului poate fi rotit, pentru a alterna cu usurinta intre o imagine landscape si una portrait, functie utila mai ales pentru prezentari, vizualizari de documente si texte. Atunci cand nu este folosit, suportul monitorului poate fi pliat.

AOC myConnect E1759FWU vine la pachet cu o suita software care faciliteaza controlul luminozitatii, al contrastului si al setarilor de energie. Porturile USB integrate in monitor permit conectarea a nu mai putin de sase dispozitive.

Monitorul myConnect E1759FWU va fi lansat comercial in luna noiembrie a acestui an, dar deocamdata producatorul nu a anuntat si pretul aparatului.

Vom reveni cu amanunte.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: moniktor portabil aoc aoc myConnect E1759FWU specificatii monitor aoc myConnect
spacer
Opiniile cititorilor
spacer