5 motive sa vizitezi Grecia

de Redactia Hit | 6 aprilie 2020

Grecia

Lumina speciala a Greciei - o combinatie a caselor albe, a acoperisurilor albastre, reflectarea acestora in largul marii - este cunoscuta de mii de ani. Te face sa te simti bine sa iesi afara si sa te bucuri de liniste, mare si soare grecesc.

„Dieta mediteraneana” s-a nascut aici: oamenii de stiinta au stabilit ca Dieta mediteraneana studiata pe Insula Greaca din Creta este una dintre cele mai sanatoase din lume. Daca alegi mancarea greceasca in calatoria ta, vei primi unele dintre beneficiile acestui mod sanatos si gustos de a manca.

Are apa minunata: apa imbuteliata din numeroasele izvoare de munte sacru din Grecia este disponibila peste tot si foarte ieftina. Pentru a descopri cele mai importante obiective turistice si sfaturi practice pentru vizatarea Greciei acceseaza aplicatia harta Greciei.

Arhitecturii antica: O mare parte din arhitectura antica a Greciei a fost construita in conformitate cu „Media de Aur”, o utilizare a proportiilor care pare doar sa calmeze si sa inspire creierul uman. Este posibil sa nu intelegeti in mod constient de ce, dar privirea artei si arhitecturii grecesti va va multumi neuronii.

Produse naturale: Multi producatori de produse locale utilizeaza impreuna cu plantele grecesti locale, apele minerale si alte substante naturale pentru reusind sa creeze adevarate branduri locale. Majoritatea sunt ieftine. Este un deliciu sa le folosesti in timp ce esti in Grecia, si chiar mai bine te intorci inapoi pentru a-ti continua terapia de calatorie greaca.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer