5 aplicatii excelente si gratuite pentru navigatie GPS (foto si video)

de Liviu Petrescu | 16 mai 2012

Functionalitatea buna a GPS-ului integrat in cele mai multe smartphone-uri, alaturi de aplicatii utile ca Google Maps sau Nokia Maps, ii convinge pe tot mai multi soferi sa renunte la GPS-ul clasic in favoarea telefonului. Utilizatorii de gadgeturi iOS si Android au la indemana foarte multe aplicatii ce ofera harti si rute directe, insa exista si cateva aplicatii speciale care se diferentiaza prin functii extrem de utile. Iata 5 aplicatii excelente pentru navigatie GPS, gratuite si functionale pentru iPhone si Android, potrivit ReadWriteWeb.

1. CoPilot GPS (iOS, Android)

Tarifele ce vizeaza traficul de date in roaming sunt pentru multi prea mari, dar CoPilot GPS este o aplicatie care usureaza orientarea intr-un loc nou fara conexiune la internet. Cei care au nevoie de indrumari nu mai sunt nevoiti sa caute un local cu Wi-fi gratuit sau sa se bazeze pe bunavointa trecatorilor.

Aplicatia disponibila pentru orice gadget Android si iOS ofera unelte de navigare ce includ harti, rute principale si rute alternative si o lista a obiectivelor turistice din marile orase.


Citeste in continuare 1 2 3 4 5
Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: aplicatii gps iphone aplicatii gps android smartphone gps apps
spacer
Opiniile cititorilor
spacer