4+1 avantaje de care se bucură clientii unei florării online

de Redactie Hit.ro | 28 aprilie 2017

Numărul magazinelor online este în continuă creştere în România. Se estimează că există aproximativ 5000 de astfel de magazine care înregistrează şi activitate comercială, mai mult de jumătate dintre utilizatorii romani de internet făcând cel puţin o dată cumpărături online. Unele dintre cele mai de curând afaceri intrate în zona internetului îl reprezintă florăriile online.

 

Avantajele pe care le oferă o florărie online au făcut ca numărul acestora să fie în continuă creştere, la fel ca şi numărul celor care comanda buchete de flori din fata laptopului sau din aplicaţiile mobile.

Dacă în urmă cu câţiva ani florăriile se axau numai pe oferta de buchete flori şi aranjamente florale, în prezent clienţii pot alege flori pentru evenimente, precum buchete mireasa, lumanari botez sau aranjamentele pentru petrecere.

Clienţii pe care îi are o astfel de afacere cu flori sunt în general persoane active, tineri sau de vârstă medie, utilizatori frecvenţi ai internetului, care ştiu să profite de avantajele pe care o florărie online le oferă:

Întotdeauna deschis

Nu trebuie să vă mai faceţi griji legate de orarul de funcţionare al florăriilor din colţul străzii. Online-ul oferă acest atu, al disponibilităţii permanente. În plus, clienţii beneficiază de ajutor la alegerea şi plasarea comenzii prin intermediul telefonului sau emailului.

Timp salvat

Apariţia platformelor de comandă online s-a bazat pe o nevoie din ce în ce mai acută a oamenilor de timp liber. Însă nu de puţine ori inconvenientul major pe care o florărie clasică îl are este tocmai distanţa. Florăria de la care ai mai cumpărat şi ai fost mulţumit se poate afla în partea opusă a oraşului faţă de locul tău de muncă sau faţă de cea căreia vrei să îi faci o surpriză. Prin intermediul unei florarii online Bucuresti salvezi timp pierdut în trafic sau poţi trimite flori chiar şi persoanelor aflate în alt oraş. Platforma de comandă îţi lasă posibilitatea de a alege buchetul de flori pe îndelete, atunci când ai timp, cu avantajul major că el va fi livrat la ziua şi ora aleasă de tine.

Alegi în cunoştinţă de cauză

În alegerea aranjamentelor florale pentru evenimente, precum lumânările de nuntă, buchetul de mireasă sau lumânarea de botez avem nevoie întotdeauna de un raport preţ- calitate optim. În cazul de faţă, i se mai adăugă un element - frumuseţea. Alegerile trebuiesc făcute pe îndelete, comparând atât designul cât şi preţurile, lucru pe care o florărie online îl bifează cu brio. În plus, majoritatea afacerilor de acest gen au o secţiune specială de „portofoliu”, în care clienţii pot vedea fotografii reale ale unor evenimente anterioare organizate de florăria online preferată.

Cumperi exact ceea ce vrei, nu ceea ce ce ţi se oferă.

O florărie online lucrează cu stocuri de flori şi plante mereu actualizate. Disponibilitatea buchetelor şi a aranjamentelor florale este semnalata în site, în funcţie de sezon, prospeţime sau oferta furnizorilor. Timpul dintre plasarea comenzii şi cel selectat pentru livrare oferă floristului posibilitatea de a procura flori deozitate şi livrate în condiţii optime, astfel încât prospeţimea lor să dureze minim şapte zile.

 

Oferte speciale

Functionând pe principiul magazinelor online, florăriile au si ele oferte speciale de care clientii beneficiază periodic- în anumite zile ale săptămânii sau în perioade specifice ale anului, create pe baza caracterului sezonier al florilor. Ofertele de tipul „early booking” pentru evenimentele personale sunt un alt avantaj major al celor care apeleaza la serviciile unei florării online.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer