TOP STORY: Succesul Amazon Kindle depinde (si) de tehnolgia "Cloud"

de Radu Eftimie | 29 septembrie 2011

Venirea pe piata a Amazon Kindle Fire argumenteaza poate cel mai bine tendinta tehnologica imbratisata de din ce in ce mai multi producatori din industrie. Tableta PC a Amazon are o functie care, desi poate parea mai putin importanta, va face valuri in perioada urmatoare. Iar Amazon se afla deja pe varful valului: vorbim despre "cloud".

Amazon pare a fi gasit o reteta originala pentru a se asigura ca tableta cu care vine pe o piata deja supra-aglomerata va avea succes. A combinat o serie de parti ale business-ului sau cu infrastructura cloud de care dispune in acest moment.

Succesul Kindle depinde (si) de tehnolgia Cloud

In timpul prezentarii de ieri, Jeff Bezos, CEO-ul Amazon a pus accentul la un moment dat pe nevoia utilizatorilor de a-si sincroniza tableta (sau orice alt device) prin tehnologii fara fir.

"Sincronizarea ar trebui sa se faca in mod invizibil, Wireless si in background si chiar sa functioneze", asa a introdus Bezos "Whispersync" pentru Kindle Fire, o tehnologie pe care se bazeaza deja Amazon pentru sincronizarea e-readerelor sale.

Si pentru ca Amazon are la dispune de o "biblioteca" extrem de vasta si care contine, filme, muzica, fotografii, carti si aplicatii diverse, sincronizarea de continut pentru Fire prin tehnologia cloud via Wifi, compania poate miza pe succesul Fire.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google