Microsoft anunta update-ul GDR3 pentru Windows Phone. Se confirma ceea ce stiam

de Redactia Hit | 14 octombrie 2013

Microsoft a anuntat astazi ca va incepe publicarea update-ului GDR3, denumit oficial Windows Phone Update 3, in saptamanile urmatoare (insa pentru anumite device-uri actualizarea va ajunge abia peste cateva luni).

Aceasta este de fapt si stirea principala, pentru ca actualizarile care vor fi cuprinse in update-ul cu numarul 3 sunt in mare parte cunoscute pentru utilizatorii sistemului de operare de la Microsoft.

Windows Phone Update 3 cuprinde modificari privind suportul display-urilor de dimensiuni mai mari, cu rezolutii mari. Cu alte cuvinte, Microsoft face ceea ce stiam deja, respectiv impinge sistemul sau de operare mobil catre phablet-uri cu ecrane full HD 1080p, de pana la 7 inci. Astfel, deschide drumul pentru realizarea de tablete care ar putea ataca pozitia Nexus 7.

Ce alte schimbari mai aduce update-ul? Suportul unor rezolutii mai mari va oferi si posibilitatea de a redimensiona in trei moduri tile-urile interfetei grafice consacrate.
De aceasta facilitate se vor bucura si cei care au in posesie acum un smartphone cu Windows Phone 8 de generatie mai noua.

GDR 3 aduce insa un element care va face viitoarele smartphone-uri cu Windows Phone mai performante: vorbim despre suportul pentru SoC-uri quad-core Snapdragon 800 de la Qualcomm.

Multitasking-ul a fost copletat, daca putem spune asa, prin oferirea posibilitatii de inchidere (individuala) a tab-urilor.

Update-ul mai aduce ca noutate si libertatea de alegere a soneriilor de alerta pentru anumite notificari.

Dupa cum afirma Microsoft in anuntul oficial al actualizarii, Windows Phone Update 3 va aduce si alte "sute de imbunatatiri" care vor fi resimtite de userii de telefoane WP8 prin performanta crescuta a aparatelor.

Alte noutati se refera la rotirea automata a ecranului in meniul principal, cu posibilitate de pornire blocare a optiunii, dar si la implementarea Driving Mode, o facilitate pentru soferi.

Vom reveni asupra subiectului.

Sursa: Cnet

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: windows phone 8 gdr3 update windows phone windows phone update 3 changelog gdr 3
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google